מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר שרוולמשתרוולת07/02/2010
אני כ-3 שבועות לאחר ניתוח שרוול אני מרגישה מצוין והורדתי 7 ק"ג עד עתה.
ביומיים האחרונים אני מרגישה רעבה יותר או שאני רוצה לאכול יותר.
האם זה נורמלי?
דבר שני: כשאני אוכלת אני עדיין מרגישה כאב בחזה, מה זה אומר? שאכלתי יותר מדי או דבר אחר
אם כן, מהו?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי משתרוולת
ליאור07/02/2010שמח לשמוע שהכל עבר בסדר ואת מרגישה טוב - הכי חשוב :-)
הקיבה שלך מחלימה מהניתוח , הבצקות יורדות והגיוני שעכשיו את יכולה לאכול קצת יותר ממה שיכולת לפני שבוע .
חשוב לאכול כל 3 שעות , וחשוב עוד יותר יעוץ עם דיאטנית שתבנה איתך תפריט נכון ובהדרגה.
ניפגשת כבר עם דיאטנית ?
הכאב\ לחץ שתיארת יכול להגרם מ3 סיבות :
1. אכילה מהירה מידי - כדאי לאכול ביסים קטנים מאוד , הרבה לעיסות ( יש כאלה שאומרים 20 לעיסות לפני שבולעים ) ולחכות בין ביס לביס.
2.אכילה יותר מידי - אם תחכי בין ביס לביס , תוכלי להרגיש טוב יותר מתי את שבעה ומתי להפסיק .
3.אכילה של אוכל שלא מתאים לשלב שלך לדוגמא : אולי מוקדם מידי למוצקים , או שמתוק עושה לך לא טוב .
אלה סתם דוגמאות , אם לדעתך זה לא בגלל 2 הסעיפים הראשונים , נסי לבודד ולראות מתי מופיע הכאב , סוג אוכל מסויים למשל .
תמשיכי להנות ואם יש שאלות נוספות ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור המקסים
משתרוולת07/02/2010קודם כל תודה רבה רבה שהתייחסת מיד לפנייתי,
הזמן שאתה מקדיש לכולם מאוד מחמם ונוגע ללב.
עדיין לא ביקרתי אצל דיאטנית זה יקרה בשבוע הבא,
הכאב שהרגשתי קרה לי באמת אחרי שניסיתי קציצה לא טחונה אלא קצוצה ושניצל לא טחון,
רציתי לשאול דבר נוסף, עכשיו שאני יכולה להכניס כמות יותר גדולה של אוכל ולא רק
2 כפיות יוגורט כמו בהתחלה (המנה שלי גדלה ואני יכולה לאכול כרגע 2 כפות של פירה וקציצה נאמר)
האם הקיבה תגדל ואני יאכל בהמשך יותר? איך זה בדיוק עובד? והאם בהמשך אני יגיע לכמות
גדולה ? אני מאוד חוששת מהענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי משתרוולת
ליאור08/02/2010קודם כל תודה :-)
אני נהנה ושמח לעזור פה - הייתי באותו מצב של שאלות לפני , שאלות אחרי ובגלל שמרגיש כל כך טוב ושלם עם הצעד הזה שמח לשתף פה ולעזור .
לשאלתך לגבי התרחבות:
תהיה התרחבות אך לא תגיעי למצב שתוכלי לאכול כמו לפני הניתוח.
אתמול עניתי לחן על אותה שאלה - יותר קל יהיה להשמין בלי להרחיב את השרוול - וזאת ע"י אכילה לא מבוקרת של מתוקים למשל או גלידה , שיכולה לעבור בקלות מאוד בלי להרחיב את השרוול ( אלא את הטוסיק :-) ) .
כדי להרחיב את השרוול תצטרכי לעבוד הרבה יותר קשה !!!!
בקשר לשאלות שלך שלגבי אוכל - דיאטנית תכוון אותך בעיקר לפי סדר יום ודברים שאת אוהבת יותר ואוהבת פחות לאכול .
אם יש שאלות - אנחנו פה
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תהל07/02/2010טוב לשמוע שאת אחרי וחשה בטוב...
הקריאה של הודעתך הפיגה מעט מחששותיי (את מוזמנת לקרוא את הודעתי שמופיעה בהמשך הדף).
האם שבת לתפקוד מלא בעבודה? כמה זמן אחרי הניתוח חלפו לך הכאבים לגמרי? אשמח לשמוע מעט פרטים...
תודה והמון הצלחה בדרכך הבריאה והחדשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתהל מהמשתרוולת
משתרוולת07/02/2010דבר ראשון מאוד אשמח לשתף אותך בחוויתי
גם לי היו חששות, אני חייבת ציין שנותחתי אצל רופא מקסים ביותר ושמחה על בחירתי.
אבל זה היה או להישאר עם החששות ולא ללכת "על זה" או ללכת על זה בגדול וזה מה שעשיתי.
הכאבים חלפו אחרי שבוע וחצי אבל היה שיפור משמעותי כבר שבוע לאחר הניתוח.
אני עדיין בחופשה עוד לא חזרתי לעבודה וזה בגלל הוראת הרופא שניתנה לי, מבחינתי יכולתי לחזור כבר לאחר שבועיים. (בתום 3 שבועות אני עתידה לחזור לעבודה).
קראתי שאת רוצה לעשות את הניתוח בפסח או בחופש הגדול, אם אני מבינה נכון את עובדת
בתחום החינוך וכך גם אני.
אני חייבת לציין לך שבבית אני מתפקדת בצורה מלאה ונפלאה.
שיהיה לך בהצלחה, לכי על זה בלב שלם ורגוע.
מקווה שעזרתי ועניתי על חששותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
תהל07/02/2010משתרוולת יקרה!
תודה על התגובה המהירה.
היכן נותחת? אם יורשה לשאול...
אני עוסקת בחינוך, בתחילת דרכי... ועל כן חשוב לי לא לשבש את ההתנהלות במסגרת העבודה.
אני יותר משמחה לקרוא שאחרי שבוע וחצי הייתה הטבה משמעותית והיום את מרגישה נפלא...
טוב שהפורום והמפגש הזה קיים ו"מפגיש" אנשים שחווים את אותם החששות, חוויות והצלחות (בתקווה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתהל היקרה
משתרוולת07/02/2010נותחתי בבי"ח אלישע אצל ד"ר אחמד עסליה רופא נדיר,
הצטרף אליו לניתוח גם הרופא שלי ד"ר סקרן מבי"ח הלל יפה שגם הוא רופא משכמו ומעלה.
הייתי מתנתחת אצל הרופא שלי (ד"ר סקרן) בהלל יפה אלא שהתורים לבי"ח זה מאוד ארוכים.
אם תרצי תוכלי להשאיר לי מס' טלפון שלך אשמח לדבר איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
משתרוולת07/02/2010הרגע קראתי את כל הפניות שלך, ולא הבנתי למה את מדברת על הקאות
נדיר שיצא לי לקרוא או להכיר מנותחי שרוול שהקיאו כתוצאה מהניתוח.
שוב אני אומרת לך לכי על זה.
רק אם יורשה לי לשאול, היכן את מתנתחת?
דבר אחד אחרון, לכי על זה בפסח את תראי שהחופשה הזו תספיק לך כדי "להבריא"
ולחזור לעבודה בזמן, כך תוכלי להגיע לחופשת הקיץ כבר מושלת מספר קילוגרמים
וההרגשה תהיה נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)