מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול - פרטים טכנייםsivan518012/02/2010
רציתי לשאול כמה חתכים עושים בבטן בניתוח שרוול ובאיזה אורך הם? האם זה משתנה ממנותח למנותח? כמו כן לא הבנתי לגבי הסיכות שסוגרות את הקיבה אחרי הוצאתה, האם צריך להגיע שוב להוצאת הסיכות מהקיבה או שזה נשאר שם קבוע? מה עושים במקרה של דליפה? האם מגיעים מייד לניתוח נוסף? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שוול
שולה זק12/02/2010הניתוח אכן בשיטה הלה-פריסקופית (זעיר פולשנית), עושים 4-5 חתכים קטנים בבטן (כסנטימטר כל אחד). תוך כדי חיתוך הקיבה המכשיר סוגר את החתך בסיכות מיוחדות שנשארות FOR EVER לא מוציאים ולא מחליפים.
במקרה של דליפה מיד אחרי ניתוח היא נעלמת מעצמה. במקרים חריפים , יש להגיע לרופא המנתח על מנת לבדוק את סיבת הדליפה והמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה על המענה ועוד שאלה
sivan518012/02/2010אתמול קבעתי תור לרופא משפחה להתחיל את התהליך , האם צריך להגיד לו משהו מיוחד? הוא כבר מפנה אותי לבדיקות? אני שייך למכבי והבנתי שאחרי הבדיקות במכבי הם נותנים לי מעין אישור שאיתו אני פונה לאסותא לקבוע תור לכירורג, יש דרך לקצר את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקצר הליך
שולה זק12/02/2010אפשר ללכת ישירות למנתח ולהתיעץ עימו והוא יתן לך הבדיקות הדרושות. ואז אתה פונה לרופא המשפחה ולאחר סיום הבדיקות קובע תור לועדה.
היכן אתה גר?
לרופא משפחה אתה צריך להגיד שהחלטת לעבור ניתוח לקיצור קיבה ואתה מבקש הפניה לכירורג מנתח בתחום.
האם אתה עומד בקריטריונים לניתוח? מה ה BMI שלך (גובה ומשקל)?
אשמח לעזור בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)