שאלה של אחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה של אחרי הניתוח
    לימור
    15/02/2010

שלום לכולם

כפי שציינתי אתמול אני 4 ימים אחרי ניתוח שרוול , היום התחלתי לאכול גבינות לפי המלצת הדיאטנית
    ממש 3 כפיות בכל ארוחה , הצלחתי לאכול 3 ארוחות , אחרי כל ארוחה מיד כאבה לי הבטן ושילשלתי , רציתי לדעת האם זה טבעי ?
    ללא ספק שאין תחושת רעב אך חייבים לעשות גם שינוי רציני בחשיבה , כי חשקים יש , הראש והגוף חושבים אחרת , אני מצליחה לעשות את זה וכרגע מאוד אופטימית

לימור

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של אחרי הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לימור

ליאור
    16/02/2010

כאבי בטן אחרי האוכל - אולי אכלת קצת יותר מידי ( למרות שזה כמה כפיות ) ואולי מהר מידי. או ביסים גדולים מידי.
    תנסי לאכול לאט לאט , "ביסים" קטנים מאוד ולחכות בין ביס לביס .
    בקשר לשילשולים - נראה לי שזה לא נורא , אבל למען השקט הנפשי כדאי לשאול את דר' מחגנה .
    הרבה יותר קל לרדת במשקל כשלא חשים ברעב , אבל!!!! אני בטוח שרובינו עלינו במשקל לא בגלל רעב ( לפחות בהתחלה ) אלה בגלל חשקים.צריך להזהר מאוד .
    שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן.
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה טבעי

ליבי
    16/02/2010

מייד לאחר הניתוח לוקח לקיבה זמן להתרגל שוב ולכן מאכלי חלב גורמים אי נוחות בהתחלה.

זה עובר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו