מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת או שרוולריקי17/02/2010
אני מאד מבולבלת חוץ מלחץ דם גבוהה אני שוקלת 104 והbmi שלי 40 אני גרה בחולון .דיברתי אם בית חולים וולפסון לגבי ניתוח שרוול אצל ד"ר שכטר ועוד רופא. אני כל כך מבולבלת שאלתי כמה אנשים לגבי השרוול שהם עברו והם אמרו שהניתוח הוא יותר קשה וגם לאחר הניתוח מאבדים המון נוזלים כי לא יכולים לשתות ואז מגיעים לאינפוזיה.למרות שאני יודעת שיורדים בניתוח הזה יותר מהר מטבעת.ויש את הטבעת שהמנתח ד"ר אבינוח אני ממש מתלבטת מה לעשות ?והבנתי גם שרוב האנשים שחולים בסכרת עושים את השרוול כי לאחר מכן הם לא מזריקים.אני ממש חייבת עזרה.באמת בטבעת יורדים לאט.ואיך זה שלגבי השרוול אפשר לנתח מהיום לעוד שבועיים וזה בדוק אני דיברתי אם הבית חולים. .אשמח לתגובות.יום טוב ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה20/02/2010הטבעת ניתוח רסטרקטיבי בלבד כלומר הירידה במשקל נובעת מזה שמייצרים קיבה קטנה יותר. בשרוול קיבה בנוסף שמקטינים את נפח הקיבה יש ירידה משמעותית בהורמון "גרילין " אשר מופרש מהחלק של הקיבה שאנחנו מורידים. כך שבשרוול הקיבה יותר קטנה משמעותית ועקב ירידה בהורמון - אין את הרדיפה לאוכל.
הניתוח הזה אם נעשה במרכז טוב ובידיים מנוסות וטובות הוא לא קשה ועם תוצאות, איכות חיים וירידה במשקל יותר טובים מטבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
ריקי20/02/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלך על זהההההההההההה
רוזי04/03/2010ריקי תלכי על הזה נעשה ביחד ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)