טבעת או שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת או שרוול
    ריקי
    17/02/2010

אני מאד מבולבלת חוץ מלחץ דם גבוהה אני שוקלת 104 והbmi שלי 40 אני גרה בחולון .דיברתי אם בית חולים וולפסון לגבי ניתוח שרוול אצל ד"ר שכטר ועוד רופא. אני כל כך מבולבלת שאלתי כמה אנשים לגבי השרוול שהם עברו והם אמרו שהניתוח הוא יותר קשה וגם לאחר הניתוח מאבדים המון נוזלים כי לא יכולים לשתות ואז מגיעים לאינפוזיה.למרות שאני יודעת שיורדים בניתוח הזה יותר מהר מטבעת.ויש את הטבעת שהמנתח ד"ר אבינוח אני ממש מתלבטת מה לעשות ?והבנתי גם שרוב האנשים שחולים בסכרת עושים את השרוול כי לאחר מכן הם לא מזריקים.אני ממש חייבת עזרה.באמת בטבעת יורדים לאט.ואיך זה שלגבי השרוול אפשר לנתח מהיום לעוד שבועיים וזה בדוק אני דיברתי אם הבית חולים. .אשמח לתגובות.יום טוב ריקי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת או שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/02/2010

הטבעת ניתוח רסטרקטיבי בלבד כלומר הירידה במשקל נובעת מזה שמייצרים קיבה קטנה יותר. בשרוול קיבה בנוסף שמקטינים את נפח הקיבה יש ירידה משמעותית בהורמון "גרילין " אשר מופרש מהחלק של הקיבה שאנחנו מורידים. כך שבשרוול הקיבה יותר קטנה משמעותית ועקב ירידה בהורמון - אין את הרדיפה לאוכל.
    הניתוח הזה אם נעשה במרכז טוב ובידיים מנוסות וטובות הוא לא קשה ועם תוצאות, איכות חיים וירידה במשקל יותר טובים מטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהה

ריקי
    20/02/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נלך על זהההההההההההה

רוזי
    04/03/2010

ריקי תלכי על הזה נעשה ביחד ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו