קריטריונים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קריטריונים
    חנה פז
    23/02/2010

שלום,
    יש לי בעיה קשה, אני סובלת כבר שנים מיקיצות חוזרות ונשנות בלילה, כשאני מתעוררת אני חייבת לאכול משהו פחמימתי אם לא אני לא נרדמת, במשך היום אני אוכלת רק פעם אחת, פעמיים, גם בדיאטות מסודרות ובקבוצות תמיכה, התעוררתי באמצע הלילה ואכלתי. לא יכולה להתגבר על זה בשום דרך, ניסיתי הכל.
    אני גם אחרי ניתוח גב, שוקלת 95, גובה 1.66, האם אני עומדת בקריטריונים לניתוח? האם הניתוח בכלל יעזור לי, אני חייבת מוצא, לא יכולה יותר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריטריונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה

שולה זק
    23/02/2010

לפי הנתונים שמסרת את לא עוומדת בקיטריונים לניתוח. ניתוח זה לא מטא קסמים שיוצאים רזים ונפטרים מכל הבעיות. לאחר ניתוח יש עבודה קשה לרדת במשקל. צריך לשנות אורח חיים ולסגל הרגלי אכילה חדשים ובריאים בליווי דיאטנית ולשלב פעילות גופנית.
    ציינת שאת שומרת על תזונה נכונה, לוקחת חלק הקבוצות תמיכה. מה שאת צריכה זה גם לשלוט באכילת הלילה שלך. לפנות לדיאטנית ובעזתה למצוא פתרון לבעיה.
    כמובן שאת יכולה לפנות בכל עת ונשתדל לחזק אותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו