מישהו יודע מה שלום גדי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מישהו יודע מה שלום גדי?
    תהל
    26/02/2010

כבר כמה ימים שאני עוקבת ובודקת האם העלה הודעה (ויתכן שפספסתי) מאז שנוחתח..
    אני מקווה ששלומו טוב והניתוח עבר בהצלחה.
    אשמח לשמוע.
    חג פורים שמח.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יודע מה שלום גדי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על הדאגה

גדי
    01/03/2010

רב תודות על ההתעניינות על הדאגה. עברתי ניתוח שרוול בשילוב הסרת כיס מרה לפני שבועיים. האמת היא שביומיים הראשונים לא היה קל אבל ההחלמה מהירה מאד וכבר חזרתי לפעילות מלאה. למעשה חזרתי לעבודה כבר אחרי 5 ימים (בלי שום הנחות) . קצת קשה לי עם ההתעסקות סביב האוכל אבל יש תוצאות . לאט לאט אני עובר למזון מוצק בכמויות קטנות ומקווה להמשיך ולרזות. אני רוצה לציין לטובה את פרופ' קייזר מלניאדו - מנתח מצוין שלא לוקח שום סיכון, מאד יסודי. הוא הקפיד שלא אוכל שום דבר במשך 3 ימים ושהמעבר לכלכלה נוזלית תהיה הדרגתית. היתרון הגדול בלניאדו- המתנה קצרה ביותר. ממש מהיום לעוד שבוע. צריך לקחת בחשבון שמדובר בבי"ח חרדי. לא מתאים לכל אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גדי

ליאור
    02/03/2010

שמח לשמוע שעברת את הכל בסדר ושמרגיש טוב .
    אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול .
    המון בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו