מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מישהו יודע מה שלום גדי?תהל26/02/2010
כבר כמה ימים שאני עוקבת ובודקת האם העלה הודעה (ויתכן שפספסתי) מאז שנוחתח..
אני מקווה ששלומו טוב והניתוח עבר בהצלחה.
אשמח לשמוע.
חג פורים שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על הדאגה
גדי01/03/2010רב תודות על ההתעניינות על הדאגה. עברתי ניתוח שרוול בשילוב הסרת כיס מרה לפני שבועיים. האמת היא שביומיים הראשונים לא היה קל אבל ההחלמה מהירה מאד וכבר חזרתי לפעילות מלאה. למעשה חזרתי לעבודה כבר אחרי 5 ימים (בלי שום הנחות) . קצת קשה לי עם ההתעסקות סביב האוכל אבל יש תוצאות . לאט לאט אני עובר למזון מוצק בכמויות קטנות ומקווה להמשיך ולרזות. אני רוצה לציין לטובה את פרופ' קייזר מלניאדו - מנתח מצוין שלא לוקח שום סיכון, מאד יסודי. הוא הקפיד שלא אוכל שום דבר במשך 3 ימים ושהמעבר לכלכלה נוזלית תהיה הדרגתית. היתרון הגדול בלניאדו- המתנה קצרה ביותר. ממש מהיום לעוד שבוע. צריך לקחת בחשבון שמדובר בבי"ח חרדי. לא מתאים לכל אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גדי
ליאור02/03/2010שמח לשמוע שעברת את הכל בסדר ושמרגיש טוב .
אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול .
המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)