טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ילדה בת 16 ואני עומדת לעבור את ניתוח השרוול ואני חוששת נוראה מהניתוח ומהתהליך אחרי הניתוח אני אשמח לקבל מידע על איך זה מימשהו שעבר את הניתוח :) תודה .!
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ספיר מאחלת שיהיה לך בהצלחה. חשוב מאוד אחרי הניתוח לפנות לדיאטנית ולקבל ליווי ממנה במהלך החודשים הראשונים. חשוב לקבל תפריט מאוזן, לאכול כל כמה שעות כמויות קטנות ולשלב פעילות גופנית. תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואמסור לך פרטים של בני גילך שעברו את הניתוח ותוכלי להתעדכן דרכם על ההתמודדות שלהם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר