מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפחדת מהקאותלי04/03/2010
שלום רב,
התחלתי תאליך לקראת ניתוח בריאטרי והומלץ לי על על ניתוח שרוול קיבה.BMI שלי הוא 36 אך סובלת מתסמונת מטבולית.
אני מאד רוצה לעבור את הניתוח ע"מ לשפר את בריאותי ואת איכות חיי אך עוצר אותי את ה"פוביה" החולנית מההקאות כתוצאה מהניתוח. אני לא מקיאה שנים רבות (גם לא בהריונות) והמחשבה שהקיא מתישהוא עוצר אותי מלהחליט סופי.האם יש סיכוי שלא אקיא כלל לאחר הניתוח?
אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה להקאות
שולה זק04/03/2010שלום לך.
לאחר ניתוח שרוול אין סיבה להקאות אם את מתנהלת נכון, אוכלת כמויות קטנות, לועזת היטב, אוכלת לאט ונהנית מכל ביס. רצוי לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט והנחיות לאופן האכילה.
בניתוח שרוול אין לך משהו שחוסם את עבר האוכל (כמו בטבעת. יש הגבלה בכמויות. תצטרכי לשנות אורח חיים כמובן וחשיבה, ובטוחני שתצליחי.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואפנה אותך לאנשים שעברו הניתוח ותוכלי לקבל מהם את כל המידע .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול והקאות
פרופ` אחמד מחג`נה04/03/2010בד"כ ועם התנהלות נכונה חולים אשר עברו ניתוח שרוול אינם סובלים מהקאות. את סובלת מתסמונת מטבולית והפטרון האידאלי הינו ניתוח בריאטרי שמעלים ומשפר את הבעיה המטבולית באחוזים מאוד גבוהים (עד 80% מהמקרים). אין לך מה להתלבט פשוט תלכי על זה
אשמח להיות לך לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,עזרתם לי מאד
לי04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות לאחר ניתוח
לימור04/03/2010היי מתלבטת אני עברתי את הניתוח ב 12.2 וגם לי יש פחד היסטרי מהקאות , גם אני אחרי 4 לידות ולא מקיאה בחיים , אין שום סיבה להקאות , תלוי איך הגוף שלך מגיב להרדמה , יש לי חברות שמקיאות כתוצאה מהרדמה כללית , אני לא , ביקשתי מהמרדים שייתן לי פרמין בגלל אותו פחד שיש לי , כמה שעות לאחר הניתוח כשרציתי לקום היו לי בחילות ומיד כשנשכבתי הן חלפו , היום שלושה שבועות אחרי הניתוח הקאתי פעם אחת כי אכלתי יותר מידי והרגשתי ממש רע שאני לבד רציתי בזה.
בקיצר..... אל פחד
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור,הרגעתי אותי מאד.
לי04/03/2010שיהיה לך בהצלחה בהמשך והחלמה מושמת.אם אפשר לשאול:איפה עברת את הניתוח?
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתלבטת
לימור04/03/2010עברתי את הניתוח באסותא לב המפרץ אצל מחאג'נה האחד והיחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)