טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמור לעבור מעקף קיבה בעוד 10 ימים והרופא אמר לי שאני צריך לרדת במשקל 7,,8 קג עד הניתוח, האם אפשרי לעשות דיאטת אטקינס(אני בטוח שלא אייתתי נכון את שם הדיאטה) הכוונה לדיאטה ללא פחממות ואין לי מספיק זמן תודה לכולכם בן.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדרך כלל לפני ניתוח קיצור קיבה ( מכל סוג) המנתח מבקש מהמנותח לעשות דיאטת דלת פחמימו. מטרת הדיאטה היא לשם הרזייה , אלא להקטנת נפח הכבד, דבר שיקל על המנתח את עבודתו ויקטין סיכויים לסיבוכים בזמן הניתוח . דיאטת דלת פחמימות אכן דומה לדיאטת אטקינס שהיא לא דיאטה מומלצת , אך ורק לזמן קצר . אם תרצה ציין תוכל לציין כתובת דואר אלקטרוני ואשלח לך תפריט לדוגמה לדיאטה דלת פחמימות לפני ניתוח. איפה אתה אמור לעבור את הניתוח וע"י מי אם אפשר לשאול ? בהצלחה ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר