הריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הריון
    אתי
    16/10/2007

אני עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני שלוש שנים. עד היום הכל בסדר, הניתוח עבר בהצלחה ובריאותי תקינה לגמרי.

כעת אני בחודש הרביעי להריון הראשון שלי מאז הניתוח והשאלה שלי היא אם עלי להיבדק אצל המנתח שלי או אצל רופא אחר בתחום הזה בכל הקשור להריון? האם יש משהו שעלי לדעת שקושר בין הטבעת לבין ההריון?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/10/2007

אין בעיה להריון 3 שנים לאחר התקנת הטבעת. אם את מאוזנת תזונתית אין לך מה לדאוג ושיהיה במזל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוז 1

סיגל
    22/12/2007

אני גם עברתי ניתוח לקיצור קייבה וילדתי אחרי הניתוח שני ילדים ההמלצה היא עם את לא מקיאה הרבה להשאיר את הטבעת כמו שהיא עם את מקיאה הרבה אז אפשר ליפתוח בהחלת לא ליפתוח את הכל כי אחרי זה גם עולים הבה וגם לחזור אחרי שמתחילים ליסגור לוקח הרבה זמןאז תישמעי לי אל תיפתחי הרבה אבל גם אל תיסבלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו