מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה קורה בפסח עם איסור אכילת מצות?אורית118/03/2010
אני נותחתי ב20.11.09 והכל עבר בשלום והיום אני 30 ק"ג פחות,מרגישה מדהים ונראית יותר מדהים ממה שאני מרגישה.
אחרי הניתוח קיבלתי רשימה של מוצרים שאסורים לאכילה למנותחי שרוול ואחד מהם זה מצות,השאלה היא האם זה רק מצות נטו או גם דברים שעשויים מקמח מצה או עטופים בקמח מצה (כמו חזה עוף)??
אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
ליאור18/03/2010למצות יש נטיה לגרום לעצירות וקצת בלאגן בקיבה , וזו הסיבה שממליצים לא לאכול ( מעבר לערך הקלורי הגבוה).
לגבי קמח מצה - לי אישית לא הייתה בעיה עם שניצלים בקמח מצה למשל.
אפשר לשאול דיאטנית אם יש עוד סיבה שלא ...
פסח ראשון אחרי 37 חגי פסח קודמים שלא אוכל מצה עם שוקולד השחר - חברת השחר בטח תרגיש בהבדל...
חג שמח לכולם ובהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילת מצות
שולה זק18/03/2010לי אישית יש חברים דתיים שומרי כשרות למהדרין בפסח ואין להם שום בעיה עם מצות וקמח ומצות.
בל נשכח שמצות עושות "בלגן" בבטן גם לאנשים שלא עברו ניתוח.
שיהיה לכולנו פסח כשר ורזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון בהחלט
פרופ` אחמד מחג`נה18/03/2010יפה ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור חמוד
אורית124/03/2010תודה רבה על התגובה ממש כיף לראות איזה שיתוף פעולה יש בפורום הזה.......שיהיה לך חג שמח כשר ונטול ממרח השחר......איזה דיכאון חחחחח.....
חוצמ"ז שיש לזה תחליף- יש פריכיות אורז עם שוקולד של חברת ברמן וזה לא פחות טעים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
ריקי26/03/2010ברוכה הבאה .מתיי השתרוולת?וכמה הורדת ממשקלך?אני לפני ניתוח עוד שבוע ב"ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור, אפשר שאלה אישית?
זהבית25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זהבית
ליאור26/03/2010בטח שאפשר :-)
את יכולה להשאיר פה מייל או טלפון ואחזור אלייך , דרך שולה - היא תוכל לתת לך את המייל והטלפון שלי
שבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ריקי תקני לפני הניתוח שיהיה בתיק
רוזי26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית
רוזי25/03/2010היי אני אחרי שבוע רציתילדעתמה אסור אשמח לשמוע תודה וחגשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)