מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבט האם לבצע ניתוח שרוולמאיר19/03/2010
הי, אני שוקל 142 קילו. עד היום עשיתי לפחות 20 דיאטות, בכל פעם ירדתי יפה מאוד (20-35 קילו) אך חזרתי למשקל הקודם מהר מאוד ובעלייה קיצונית. גם אשתי סובלת מעודף משקל ואנחנו שוקלים לבצע ניתוח שרוול ע"י ד"ר עסליה. מה אתם יכולים להמליץ לנו? אנחנו מתלבטים מאוד, האם לבצע את הניתוח או לנסות שוב דיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל אחריות
שולה זק19/03/2010שלום רב,
הניתוחים לקיצור קיבה הוגדרו כניתוחים מצילי חיים ולכן הוכנסו לסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. הניתוח לקיצור קיבה בא לתת מענה/פתרון למי שסובל מהפרעות אכילה והשמנת יתר חולנית. למותר לציין שיש מחלות הנגרמות כתוצאה מהשמנת יתר וגורמות לנזק בלתי הפיך. דבר שכולנו רוצים למנוע.
אתה מציין שעשית וניסית דיאטות אין ספור עם הצלחות לטווח הקצר ולאחר מכן העלת שוב במשקל . הווה אומר שלא הצלחת לעשות שינוי באורח החיים שלך, בחשיבה, באכילה ובהתנהלות. להיות "אקורדיון" מאוד לא בריא (בהרזיה אתה מוריד תאי שריר ובהשמנה אתה מעלה תאי שומן).
הניתוח אינו הוקוס פוקוס - לא יוצאים מהניתוח רזים. נהפוך הוא צריך לעבוד בשביל לרזות.
הניתוח הינו כלי עזר לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולשמור על ההישגים לטווח הארוך.
אני ממליצה ללכת לדר' עסליה לקבל ממנו סקירה והסבר על סוגי הניתוחים ולהחליט יחד איתו איזה ניתוח מתאים לך ולאחר מכן להגיע להחלטה מה אתה עושה עם הידע שבידך. חשוב לטווח הארוך יותר - איך אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים? ומה אתה יכול לעשות על מנת לשפר את איכות חייך ולשמור על בריאותך לאורך שנים.
אף אחד לא יכול לענות במקומך "לעשות או לא לעשות" רק אתה יכול לענות ולקבל החלטה מתוך דאגה לעתידך הבריאותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיר
ליאור20/03/2010מאוד מכיר את המצב שתארת - לרדת 20 ק"ג ולעלות 30...
רובנו היינו שם.
אני חושב שנדירים האנשים שמגיעים לכאלה משקלים ויצליחו לרדת במשקל ולשמור עליו בלי ניתוח.
על אחת כמה וכמה כשמדובר בזוג עם בעיה כזו.
אני ממליץ על ניתוח אבל רק כשאתה בטוח שאתה מוכן לזה - כמו ששולה אמרה זה לא הוקוס פוקוס , לא נכנסים שמנים ויוצאים רזים מהניתוח , יש הרבה עבודה לפניך.
צריך לדעת על מה מצפה אחרי הניתוח , על ההחלמה על סיכונים ועוד ...
גם אישתי ואני החלטנו יחד על האופציה של הניתוח והלכנו על זה - סיכוי הרבה יותר טוב להצלחה כשעושים את זה יחד .
אם תצטרך עוד פרטים או שאלות אשמח לעזור .
בהצלחה ושבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)