מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ~הגיע הרגע~תהל21/03/2010
חברים יקרים בוקר טוב!
אחרי חודשים שהפורום הנפלא מלווה אותי הגיע היום הגדול... יום הניתוח!
אני מתרגשת מאד, אפילו יותר מיום חתונתי :) (אפשר להבין למה...!).
ביתי בת השנה וחצי תשהה אצל משפחתי, אתגעגע אליה מאד, אני מקווה שיחלוף לה במהרה ובקלות , היא בידיים מצויינות.
המון בריאות לכולם, שההחלטות שתחליטו יהיו הכי נכונות לכם!
רק בריאות והצלחה בע"ה...!
אני לוקחת איתי את המחשב הנייד בתקווה שארגיש טוב בע"ה, ואף אוכל לגלוש מביה"ח (בתקווה ויש רשת אלחוטית).
תודה על הליווי שלכם חברים, שולה, וד"ר מחאג'נה...
בהצלחה לכולם ושבוע טוב!
תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק21/03/2010שלום תהל
אולי מילים אלה תקראי כבר אחרי הניתוח .
שיהיה לך המון הצלחה ואנחנו כאן להמשיך ללוות אותך.
מצטערת שלא יצא לפועל מפגש לפני הניתוח אך, בלי נדר, אחרי החג נשתדל להרים מפגש חברים.
ושוב בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
רוזי21/03/2010ממש ברגעים אלו מתרדגשת ומי כמוני מבינה אותך אז תצאי לדרך החדש ה שתחזרי בשלום ואם הרבה כוח לא לחשוב על כלום זה היום שלך והכי קל בעולם כמו שאומרים חלמות פז שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל בהצלחה.
ריקי21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל בהצלחה ורפואה שלמה
יניב21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יעל21/03/2010מקנאה בך :) שגם שלי יגיע בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תאמיני כמה זה מהר בא בהצלחה
רוזי21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ברוך בואך למש השרוולים
רוזי21/03/2010אני מקווה שסיימת ועוד מעט תכנסי לומר לנו אני מקווה שהכול בסדר איתך מחכים איזה כיף יש לנו עוד שם מש פחה חחחחחחחח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף ומחמם את הלב
תהל23/03/2010לקרוא את האיחולים שלכם... אני מודה לכם מאד ומאחלת לכם הצלחה ובריאות בכל בחירה שלכם.
ריגשתם אותי מאד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ותחזרי לנו בשלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)