דיאטה דלת פחממות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דיאטה דלת פחממות
    אהרון
    22/03/2010

חברים יקירים
    התחלתי את הדיאטה דלת הפחממות שקיבלתי מאסותא,למרות שאין לי תאריך לניתוח-טרום ניתוח יום רביעי הקרוב.(אמרו שהתור ממש מעכשיו לעכשיו) אבל בגלל החג אני יעדיף אחרי החג.
    השאלה שלי היא לגביי הדיאטה .
    יכול להיות שאין אורז,פסטות תפו"א פרות ?
    ורק מה שהיא נתנה לי ?
    בבוקר לחם קל וגבינה ביניים מעדנים,
    צהרים בשר או טונה עם ירקות מבושלים-
    ביניים

אולי יש דיאטה דלת פחממות -יותר טובה,שיהיה מה לאכול
    מאתמול כל הזמן כאב ראש,אני מבין עד הגוף מתרגל.(כדור נגד כאבים עוזר)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה דלת פחממות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אהרון

ליאור
    22/03/2010

בטח שיש דיאטה אחרת :
    3 פרוסות לחם לבן , 2 בורקסים פסטה וציפס - אבל זה לא כל כך דל פחמימות :-)
    זה כמובן היה בצחוק ועכשיו ברצינות :
    הדיאטה דלת פחמימות היא דיאטה מאוד לא מאוזנת , קשה ולא בריא למשוך אותה לאורך זמן , לכן כדאי לראות מתי הניתוח ופי זה להתחיל אותה אלא אם כן אתה חושב שתוך שבועיים יהיה הניתוח .
    איך שלא תסתכל על התפריט - הוא צריך להכיל מינימום פחמימות - מצד שני תתעודד שאתה יכול לאכול כמה שיותר חלבוהים : בשרים , טונה , מוצרי חלב ירקות ופירות .
    זכור שמטרת הדיאטה היא לא להוריד משקל ולהרזות , אלא להוריד את נפח הכבד - דבר שיקל על עבודת המנתח ויקטין סיכוי לסיבוכים .
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה כל הקטע -

אהרון
    22/03/2010

תודה ליאור
    בתפריט שקיבלתי לא מוזכר פרות בכלל.
    אני מוכן לסרוק את זה ולהעלות את הדיאטה -היא סימנה לי מה מותר לי יותר.
    אבל אני לא יכול להסתובב בעבודה עם קוטג ביד.
    גם ככה אני נראה מוזר -שאוכל פתאום מלפפונים או לא חוטף כל מיני דברים,שאנשים מביאים ועוגיות,ישמנהג שכולםמביאים את החמץ מהבית לפני הפסח...ואני מוותר.
    לא סיפרתי לאף אחד ולא מתכוון לספר לאף אחד ,זה משהו אישי שלי -למרות התפקיד שלי
    יהיה קשה להעלם לשבועיים חופש מחלה -אנשים יתחילו להתלחש ולדבר אבל...שנגיע לגשר נעבור אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אהרון

ליאור
    22/03/2010

בפירות יש סוכרים ברמות הרבה יותר גבוהות מאשר בירקות וזו הסיבה שפחות מולץ לאכול פירות...
    אתה עומד בפני דרך חדשה וממליץ לך בחום לעזוב קצת בצד את החשבון לאחרים.
    זו לא בושה לעשות דיאטה ולא בושה לעשות ניתוח שיעור להרזות.
    לא היה עיניינו של אף אחד איך העלת במשקל ואיך אתה חי ( אם אפשר לקרוא לזה חיים ) עם העודף משקל , ולא צריך לעניין אף אחד איך אתה הולא להתפטר ממנו.
    כשעברתי את הניתוח לא עבדתי והתחלתי לעבוד חודשיים אחרי.
    אחד החברה זכר שראה אותי כמה חודשים לפני כן ושם לב שהורדתי הרבה ( 20 ק"ג ) . שאל איך וסיפרתי לו . ובעקבות כך גם לעמיתים שלי בעבודה - אותם אנשים שהנחתי שיסתכלו וינסו להבין איך אדם ששוקל 120 ק"ג אוכל כזו מנה קטנה .
    הפרגון והעידוד היו גדולים מאוד .
    הבוס שלי ביקש אם אני מוכן לדבר עם חבר טוב שלו שסובל מעודף משקל גדול ולהסביר לו על הניתוח .
    אתה צריך לזכור ולהבין שהאורח חיים שלך הולך להשתנות לתמיד ולא למשך שבועיים של דיאטת פחמימות או שבוע של חופשה אחרי הניתוח .
    אתה תהיה חייב להתמיד עם ההמנעות מה"חטיפות " והעוגיות ...
    הכל חייב להשתנות...
    אפשר לשאול במה אתה עובד?
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה כל הקטע -

אהרון
    22/03/2010

תודה ליאור
    בתפריט שקיבלתי לא מוזכר פרות בכלל.
    אני מוכן לסרוק את זה ולהעלות את הדיאטה -היא סימנה לי מה מותר לי יותר.
    אבל אני לא יכול להסתובב בעבודה עם קוטג ביד.
    גם ככה אני נראה מוזר -שאוכל פתאום מלפפונים או לא חוטף כל מיני דברים,שאנשים מביאים ועוגיות,ישמנהג שכולםמביאים את החמץ מהבית לפני הפסח...ואני מוותר.
    לא סיפרתי לאף אחד ולא מתכוון לספר לאף אחד ,זה משהו אישי שלי -למרות התפקיד שלי
    יהיה קשה להעלם לשבועיים חופש מחלה -אנשים יתחילו להתלחש ולדבר אבל...שנגיע לגשר נעבור אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא סיפרתי

משורוולת
    22/03/2010

אהלן
    גם אני בתפקיד בכיר ולא סיפרתי לאף אחד על הניוח בעבודה , אמרי שהולכת לעבור ניתוח ולא הסברתי איזה.. לא עיניינו של אף אחד .....
    הרבה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אהרון בשעה טובה

רוזי
    23/03/2010

התלחששות של אנשים בעבודה זה לא ניגמר אף פעם זה אישי שלך והכי אישי לא חייב הסבר תחשוב רק על עצמך עלה והצלח חג שמח והמון בריאות אני עשיתי את הניתוח שרוואול שבוע שעבר וכולם חושבים רק על חג אף אחד לא שאל מה אני ומה האני שלי רוצה אז החלטה פעם בחיים היא שלנו לבד וכולם בסדר ממשיכים לעבוד לאכול להנות ומה שהכי חשוב שאני אחרי החלטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו