מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ~השתרוולתי והבייתה חזרתי :)~תהל23/03/2010
שלום לכל החברים היקרים בפורום!
ביום א' האחרון אושפזתי בביה"ח "זיו"- בצפת. בשעה 15:00 נותחתי (באיחור של כשעתיים וחצי... כשראיתי את הבחור ענק המימדים שנכנס למחלקה-הבנתי למה) ע"י מנהל מחלקת כירורגיה- ד"ר וקסמן המקסים... שהסביר ותמך מאד בכל ימי האשפוז. כאשר הכניסו אותי לחדר הניתוח והמרדים הכין אותי הרופא ליטף לי את היד והעביר לי תחושת בטחון אמיתית בחיוך שלו- הרגשה נהדרת רגע לפני שאני בוחרת למסור את הגוף שלי בידיים זרות (שבאמת סמכתי עליהן!).
הצוות בחדר הניתוח היה מדהים, וגם במחלקה היחס היה נהדר, טיפלו בי במסירות. אני מודה שב"ה לא היו לי כאבים בעוצמה קשה... שוחררתי היום מוקדם מהרגיל (הייתי אמורה להשתחרר מחר).
זהו... נרגשת ומאושרת אני יוצאת לדרך חדשה... אשמח לעזור ולהיעזר בכם חבריי.
רק בריאות... אכנס בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה
שולה זק23/03/2010הנה חזרת אלינו "מחודשת". שמחה לשמוע שהכל עבר על הצד הטוב והחיובי ואנחנוו כאן אתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתהלל
ריקי23/03/2010ברוכה השבה אני שמחה בשבילךך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב, בהצלחה
sivan518023/03/2010כשתוכלי תרשמי לנו - לאלה שלפני יומן אשפוז מפורט, זה תמיד עוזר לקרוא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור23/03/2010ברוכה השבה למחוזותינו.
שמח שהכל עבר בסדר .
כל שאלה ועזרה שתצטרכי - אל תהססי.
בהצלחה בדרך החדשה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך הרבה בהצלחה בדרכך החדשה
פרופ` אחמד מחג`נה23/03/2010שיהיה לך הרבה בהצלחה בדרכך החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתהל חיכיתי לךברוךהבא
רוזי23/03/2010הי ברגע זה שאת קוראתמקווה שאתבסדר ומרגישה טוב שמחה שחזרת רקבריאות לאט ובטוח לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה~תודה רבה לכולם~
תהל23/03/2010חיזקתם אותי מאד לפני הניתוח ועכשיו ממשיכים בחיזוק...
רוזי יקרה תודה רבה על הכל ממי, רציתי להתקשר אלייך אך לא ידעתי אם את שומרת שבת וביום ראשון כבר נכנסתי לניתוח המדובר :)
ליאור... אשמח להיעזר בך גם בהמשך.
אני מאחלת לכולם שיחוו את התהליך הה בקלות.
אשמח לכתוב יומן כשאהיה יותר פנויה לכך (רגשית בעיקר).
לילה נפלא לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עכשיו בחדר בהמתנה טרום ניתוח
אהרון24/03/2010תהל
מי ניתח אותך ? איזה רופא ?
אני מטופל של איגור דשקובסקי ...הוא הכירוג שלי ?
ספרי פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עכשיו בחדר בהמתנה טרום ניתוח
אהרון24/03/2010תהל
מי ניתח אותך ? איזה רופא ?
אני מטופל של איגור דשקובסקי ...הוא הכירוג שלי ?
ספרי פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון..
תהל24/03/2010קודם כל אני מקווה שהיום הטרום ניתוחי יחלוף לך במהירות, כי אותי במידת מה הוא התיש עם כל ההמתנה המרובה...
אני נותחתי אצל מנהל המחלקה ד"ר וקסמן- הוא מקסים ומקצועי.
גם ד"ר דשקובסקי מצויין!!! גיסתי וחברתה נותחו אצלו, הוא מאד נחמד ומרגיע... וגיסתי אפילו המליצה לי להתנתח אצלו. באמת שהצוות כולו בצפת מצויין, ומירה מדהימה... הם כולם אכפתיים ואמפתיים. הצוות בחדר ניתוח מדהים... מירי האחות המקסימה נכנסה איתי והרגיעה מאד עד לשלב ההרדמה. וואו... זה חולף מהר... פחדתי מאד אבל התעוררתי אחרי הניתוח כמו חדשה. אשמח להיות לך לעזר גם בהמשך, בכל שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה תחזור אלינו
רוזי24/03/2010בהצלחהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)