שאלה לד"ר מחגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר מחגנה
    טלי
    30/03/2010

אני לפני ניתוח ורציתי לדעת מה גודל הבוג'י שאתה עושה למנותחים שלך?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר מחגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה בוג'י?

תהל
    30/03/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הכיס

שולה זק
    30/03/2010

בוג'י זה המכשיר אם אינו טועה שחותך את הקיבה וסוגר את החתך. אני חושבת שהיא מתכוונת איזה גודל של קיבה הוא משאיר.
    איך את מרגישה? אני מניחה שטוב והמשקל בטוח גם ידידותי.
    המשך חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה..

תהל
    30/03/2010

שולה היקרה, אני מרגישה מעולה. תודה לאל כל סוגי המזון שאכלתי עד עכשיו לא הכבידו עליי (כמובן בכמויות קטנות מאד). במידת מה אני מרגישה כמו אישה הרה :),זה בהחלט דומה. הציפייה לקראת השינויים, חוויית התהליך שעוד רק התחיל והייחול הגדול לזכות באוצר.
    בנוגע לבוג'י, אם הבנתי נכון... אצלי בניתוח הורידו בין 75% לבין 78%.
    חג נפלאלאלאל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הקיבה בשרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/03/2010

הבוג'י זה צינור אשר מחדירים לקיבה דרך הפה בזמן שחותכים את העקומה הגדולה. עובה הבוג'י נע בין 36 ל46 שונה ממרכז לאחר. אני משתמש ב - 40 פרינש כאשר משתדל שהחיתוך יהיה מאוד הדוק לבוג'י. עוד דבר חשוב בקביעת נפח הקיבה הינו מרחק החיתוך מהפילורוס (מוצא הקיבה) שנע בין 6 ס"מ ל2 ס"מ. את זה אני קובע אנדיבידואלי לפי הפציינט.
    שיהיה לך הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו