מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ~כאבים בבטן~תהל04/04/2010
ד"ר מחג'נה וחברים יקרים שלום!
בדיוק שבועיים לאחר הניתוח. ברביעי האחרון הרגשתי כאבים משמאל לטבור, בדיוק במקום בו הזריקו לי (לסירוגין) את הזריקה נגד כרישי הדם. היום ממש ממש כואב לי שם עם כל תזוזה ובעיקר כאשר אני מתכופפת. השאלה היא האם כדאי לגשת לבדיקה ולוודא שאכן מדובר בכאב מקומי ולא חלילה איזה איתות שמשהו בניתוח לא בסדר...?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לבדיקה רפואית
פרופ` אחמד מחג`נה04/04/2010תהל שלום
האם הכאב הוא שטחי ובדופן הבטן או עמוק יותר? האם יש חום גבוה?
אם הכאב שטחי וממוקם בדופן הבטן וללא חום או תופעות אחרות, אז זה פחות מדאיג. בכל מקרה תפני לבדיקת רופא. תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תהל04/04/2010הכאב הוא שטחי, אני מרגישה מעין בליטה פנימית באיזור הכואב. תודה לאל אין חום או כל תופעה חריגה אחרת. האם לפנות כעת, בחג, או להמתין ליום רביעי? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור06/04/2010כשבוע - שבועיים אחרי הניתוח התחילו לי כאבים קלים - כמו כאבים של שריר תפוס בעיקר בשיעול או התכופפות .
אם זה הכאב שאת מרגישה - זה בסדר יעבור תוך כמה ימים
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ליאור
תהל06/04/2010יקירי, אתה צודק. בהחלט הכאבים היו לכמה ימים וחלפו. אמא שלי בררה עם הצוות הרפואי במחלקה אותה היא מנהלת ומסרה לי שזה בעקבות זריקות כרישת הדם. זהו, העיקר שזה מאחוריי.
זכור לי שכתבת שאתה חצי שנה אחריי הניתוח, כמה ק"ג השלת עד עכשיו?
תודה על הדאגה,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי סיפורו של ליאור
שולה זק06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)