מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ביצוע ניתוח קיצור קיבה במשקל גבולירוית05/04/2010
שלום!
אני בת 37, נ+3. בריאה מאוד, משקלי כ-85 ק"ג וגובהי כ-1.59.
אינני חברה באף קופ"ח (אני בצבא קבע) - ואני מאוד מעוניינת לבצע ניתוח קיצור קיבה.
מקריאת מאמרים בתחום - מתברר כי בארה"ב ביצוע הניתוח במשקלים לא מאוד גבוהים - הינו בעל אחוזי ההצלחה הגבוהים והטובים ביותר.
אני נואשת ממשקלי - ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות - אך ללא הצלחה, אני סבורה כי הניתוח הינו הטוב ביותר עבורי.
האם קיימת האפשרות לבצע הניתוח בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוית
ליאור06/04/2010מצטער לאכזב , אך לצערך ( כדאי שיהיה לשמחתך ) את אפילו לא גבולית מבחינת BMI.
הקריטריונים הם BMI 40 או BMI 35 עם 2 בעיות נלוות כתוצאה מהשמנה.
לפני מה שציינת את עומדת על 33.
במצב כזה לא נראה לי שמשהו יהיה מוכן לנתח.
בנוסף לפי מה שקראתי , הקריטריונים בארץ זהים לקריטריונים הנהוגים בחו"ל כך שגם שם לא בטוח שהיית יכולה לעבור ניתוח ...
המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם מנהלי האתר / הרופא יענו לי.
רוית06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוית
שולה זק07/04/2010את יכולה לתאם פגישה עם דר' מחג'נה 050-2063521 ולברר איתו האפשרויות. כמו כן את יכולה לפנות לרופא הצבאי ולברר עימו.
תשובתו של ליאור מכילה את מלוא האינפורמציה לגבי זכאותך מבחינת הקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)