מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משתפת ושואלת...תהל11/04/2010
לילה טוב לכולם...
מנותחת בדיוק 3 שבועות, מרגישה טוב.
מאז הניתוח רוב הכלכלה שלי היא ירקות באופנים שונים. עם זאת אינני מרגישה ירידה או מגמה כזו למרות שאני אוכלת פחות מרבע הכמות שהייתי אוכלת לפני כן. ירדתי 10 + ק"ג אך עם עודף משקל כזה זה מורגש בקושי... מקווה לרדת ק"ג משמעותיים... וחסרת סבלנות לבנתיים.בנוסף, ברצוני לשאול שאלה שאני בטוחה שאת תשובתה אני יודעת... האם יש קשר בין סוג המזון לבין כמות יכולת קיבולת הקיבה? למשל ירקות מול בשר?
מקווה שהסברתי עצמי טוב,
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תהל
ליאור11/04/201010 ק"ג בשלושה שבועות זה מעולה :
הסטטיסטיקות מדברות על ירידה של עד כ10% מהמשקל בחודש הראשון וזה המון ...
אם אם נראה לך שלא זה מורגש מאוד וכל שבוע שיחלוף זה יהיה מורגש יותר ויותר - אין מה למהר , הניתוח זה דרך לחיים לא לחודש הקרוב ...
את תרדי את הק"ג המשמעותיים אבל זה לוקח זמן - חשוב בנתיים להקפיד על תזונה נכונה ולשלב פעילות גופנית כמה שיותר .
בקשר לקיבולת :
הנפח של הקיבה הוא קבוע נניח X. ה X הזה יכול להיות מים , בשר , ירקות או גלידה . מבחינת נפח זה יהיה אותו דבר , אבל כדאי לדאוג שממלאים את ה X הזה בדברים שישביעו ויתעכלו טוב .
כדאי לאכול דברים שמשביעים אותך לפחות ל3 שעות הקרובות - עד הארוחה הבאה , ושלא יהיו בעלי ערך קלורי ושומן גבוה .
מקווה שעניתי לך על השאלה
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל..
ADI11/04/2010יש כמה דברים שחשובים עד מאוד בהצלחה בתהליך הזה- שהראשון בניהם הוא ספורט וכמובן להקפיד על שתייה מרובה של מים (כליטר וחצי ביום) ואכילה של כ60-80 גרם חלבון ביום מה שימנע את שריפת השריר במקום שומן (כוס חלב מלא, ביצה קשה או מקושקשת, רגל של עוף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור ועדי היקרים תודה רבה
תהל11/04/2010היום נשקלתי וירדתי עוד קצת... 113 כבר... במקום 124/6 שהגעתי לניתוח...
זה משמח! עם הפעילות הגופנית אני מתחילה בהדרגה אך חשיבותה ברורה לי לחלוטין. תודה רבה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשקל פעם בשבוע
שולה זק11/04/2010שלום תהל
כל הכבוד . הישג יפה
אישית, אני ממליצה להתאפק ולהישקל רק פעם בשבוע, ביום קבוע, בבוקר.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)