מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המשך מעקב לאחר הניתוחלי11/04/2010
הי חברים,
מזמן לא כתבתי, אני עדיין בהתלבטות קשה בין מעקף לשרוול, בשבוע הבא יש לי סוף סוף פגישה עם הכירורג ונראה...
שאלה : יש לי ביטוח פרטי שמאפשר לי לבחור מנתח ולהתתח באסותה או במדיקל סנטר(.אני בקריטרינים עקב השומנים בדם ויתר לחץ דם.) עכשיו, במידה ואני מתנתחת פרטי, איך הולך אחרי הניתוח?
מי עוקב אחרי ההחלמה?
לאן אני הולכת לביקורת?
מי נותן לי תידרוך תזונתי ?
למי אני פונה אם מתאוררת בעיה/קושי?
אוף, בטח התורים בבתי חולים ציבוריים הם כאורך הגלות (ככה שמעתי) ואני על סף יאוש ורוצה מאוד להתקדם.
מי יכול לעזור לי פליס?
אשמח לתשובות
חיבוק לכולם,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפעיל הביטוח
שולה זק12/04/2010שלום לי,
מאחר ואת אומרת שיש לך ביטוח פרטי, אין שום בעיה של מנתח ותורים.
ברגע שאת מסיימת את בדיקות, עד לניתוח יכול לקחת חודש עד שישה שבועות.
לא ציינת איפה את גרה ולאיזה מנתח/ת את הולכת ליעוץ. לגבי סוג הניתוח כדאי להתיעץ עם המנתח שימליץ לך על הניתוח המתאים לך בהתאם להפרעות האכילה, הבדיקות והנצב הכללי.
בכל מקרה נוסף לביטוח הפרטי את צריכה להמציא גם התחייבות של הקופה שלך .
המעקב, ההכוונה, היעוץ, הביקורת, נעשית ע"י הרופא המנתח ודיאטנית שרצוי להיות אצלה ליעוץ ומעקב ולא משנה אם זה באסותא או בבית חולים ציבורי. טיפול ההמשך הוא זהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פרטי
פרופ` אחמד מחג`נה12/04/2010ההבדל היחידי בין ניתוח בבית חולים פרטי לציבורי הוא - זמן המתנה פחות ובחירת המנתח. אנדקציות לניתוח, סוג הניתוח והמעקב לאחר הניתוח אינם שונים. לאחר הניתוח את במעקב של הרופא המנתח לכל החיים ואם מתעוררת בעיה כלשהי פונה לרופא המנתח.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
לי12/04/2010תודה שאתם תמיד עונים ומכוונים.את שולה,תמיד עם מידע עדכנית ותמיכה ולדר מחג'נה על התשובות הרפואיות.
אעדכן בהמשך המ החלטתי לעשות.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)