המשך מעקב לאחר הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המשך מעקב לאחר הניתוח
    לי
    11/04/2010

הי חברים,
    מזמן לא כתבתי, אני עדיין בהתלבטות קשה בין מעקף לשרוול, בשבוע הבא יש לי סוף סוף פגישה עם הכירורג ונראה...
    שאלה : יש לי ביטוח פרטי שמאפשר לי לבחור מנתח ולהתתח באסותה או במדיקל סנטר(.אני בקריטרינים עקב השומנים בדם ויתר לחץ דם.) עכשיו, במידה ואני מתנתחת פרטי, איך הולך אחרי הניתוח?
    מי עוקב אחרי ההחלמה?
    לאן אני הולכת לביקורת?
    מי נותן לי תידרוך תזונתי ?
    למי אני פונה אם מתאוררת בעיה/קושי?
    אוף, בטח התורים בבתי חולים ציבוריים הם כאורך הגלות (ככה שמעתי) ואני על סף יאוש ורוצה מאוד להתקדם.
    מי יכול לעזור לי פליס?

אשמח לתשובות
    חיבוק לכולם,
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך מעקב לאחר הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפעיל הביטוח

שולה זק
    12/04/2010

שלום לי,
    מאחר ואת אומרת שיש לך ביטוח פרטי, אין שום בעיה של מנתח ותורים.
    ברגע שאת מסיימת את בדיקות, עד לניתוח יכול לקחת חודש עד שישה שבועות.
    לא ציינת איפה את גרה ולאיזה מנתח/ת את הולכת ליעוץ. לגבי סוג הניתוח כדאי להתיעץ עם המנתח שימליץ לך על הניתוח המתאים לך בהתאם להפרעות האכילה, הבדיקות והנצב הכללי.
    בכל מקרה נוסף לביטוח הפרטי את צריכה להמציא גם התחייבות של הקופה שלך .
    המעקב, ההכוונה, היעוץ, הביקורת, נעשית ע"י הרופא המנתח ודיאטנית שרצוי להיות אצלה ליעוץ ומעקב ולא משנה אם זה באסותא או בבית חולים ציבורי. טיפול ההמשך הוא זהה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פרטי

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/04/2010

ההבדל היחידי בין ניתוח בבית חולים פרטי לציבורי הוא - זמן המתנה פחות ובחירת המנתח. אנדקציות לניתוח, סוג הניתוח והמעקב לאחר הניתוח אינם שונים. לאחר הניתוח את במעקב של הרופא המנתח לכל החיים ואם מתעוררת בעיה כלשהי פונה לרופא המנתח.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הכל

לי
    12/04/2010

תודה שאתם תמיד עונים ומכוונים.את שולה,תמיד עם מידע עדכנית ותמיכה ולדר מחג'נה על התשובות הרפואיות.
    אעדכן בהמשך המ החלטתי לעשות.
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו