מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי ניתוח טבעת :-)דנה15/04/2010
היי לכולם, אומנם אני לא כותבת הרבה אבל אני כן נכנסת ורואה את כל התגובות פה שעוזרות מאוד ובעיקר מעודדות ונותנות ביטחון. אני עברתי ביום שישי האחרון (9/4/10) ניתוח טבעת במדיקל סנטר הרצליה על ידי ד"ק אבינוח אליעזר, הניתוח עבר בסדר תודה לאל, וד"ק אבינוח היה ממש נחמד ולבבי, ביומיים הראשונים היו לי ממש כאבים גם של הניתוח וגם של הבטן המקרקרת לראשונה מזה 26 שנים, היום אני אוכלת קצת פירה ומעדנים ושותה הרבה, רזיתי כבר 7 קילו ממש קילו ליום, למרות שאני לא מתלהבת מזה כי יותר חשוב לי כרגע להתחזק ולהיות בריאה מאשר כמה רזיתי,
רציתי לשאול את שולה (או כל אחד שעבר ניתוח טבעת...), עדיין יש לי קצת כאבים וקשה לי להתכופף האם זה נורמלי?
אני ממש מפחדת ממההקאות ולכן ממש נצמדת לכל הטיפים וההנחיות שנתנו לי, כרגע למיטב הבנתי אני לא סגורה ועדיין לא הקאתי טפו טפו טפו, האם יש לכם טיפים לגבי מה לאכול?
ודבר אחרון אני בקופת חולים כללית, האם את יודעת שולה אם יש דיאטנית שיכולה לעזור לי?
בתודה מראש דנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה
שולה זק15/04/2010כל הכבוד דנה...עשית זאת.
הכאבים עליהם את מדברת, הם לא מדאיגים. יעברו תוך מספר ימים. אל תשכחי שבכל זאת עברת התערבות כירורגית ו"טיילו" לך קצת בבטן.
חשוב מאוד להיות שקול באוכל אבל בשום אופן לא לפחד לאכול. אם אוכלים לאט, ביסים קטנים, כמויות קטנות כל כמה שעות, עושים הפסקה של עד חצי שעה בין אוכל לשתיה ולא מעמיסים כמויות, לא מקיאים ומרגישים טוב.
את אכן צריכה להתחזק וחשוב לקבל הנחיות של דיאטנית לתפריט מאוזן ומזין.
איני זוכרת מהיכן את, אבל בכפר סבא בבית חולים מאיר יש דיאטניות מעולות בתחום ניתוחי קיבה . כחברת כללית אין לךבעיה לקבל הפניה לשם.
רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי תוספי מזון (ויטמינים) בחודשים הראשונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה ושבת שלום:-)
דנה16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
שני פרחה01/05/2010אני עברתי ניתוח טבעת אצל אבינוח ב19.3 מרגישה טוב לאט לאט את לומדת איך לאכול יש כאבים הם חולפים סבלנות כל שאלה את יכולה להתקשר בכייף ואפשר להכנס אלי לפייסבוק בשם שני פרחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחדשי
אוראל16/04/2010על הטבעת חח
על השאלות שלך - מה לאכול ?
אני בטוח שקיבלת הנחיה מה לאכול ומה לא לאכול .. תאמיני לי שאם הדבר שאת הכי רוצה בעולם זה להרזות תמשיכי ככה לאכול כמו שכתוב בדף כי ההתחלה של הירידה זה כל מנותח רוצה לחזור לזה בשביל לרדת עוד .. אני ב3 חודשים הראשונים ירדתי 24 קילו אז רק תשמרי על ההנחיות שקיבלת ..
עם ההקאות אל תיבהלי , זה יבוא לך אולי בעוד חודש אבל אם את לא רוצה שזה יבוא ישר אחרי סגירה תאכלי לאט לאט ותתרגלי ותשתי לאט זה לא קורה הרבה כמו שאומרים
עשית את הדבר הנכון .. יהיו רגעים יפים עם הטבעת ויהיו רגעים קשים אבל אל תישברי .. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוד
דנה16/04/2010הבנתי שגם אתה עשית טבעת אצל אבינוח, איך אתה? מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)