כמה אהבה :)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה אהבה :)
    הילה
    17/04/2010

שלום לכולם ושששבת שלום :)

קוראים לי הילה אני בת 24, משקל: 111 גובה: 1.73 BMI : 37.1
    איזה כיף שיש כזה מקום עוטף ומחבק, אפילו כקוראת סמויה אני מקבלת אהבה וחיזוקים, זה מרגש אותי מאוד ומרגיע.

מאיפה להתחיל?... מגיל 8 אני מתמודדת עם העובדה שאני שמנה, כבר בגיל הזה אמא שלי התרוצצה איתי לדיאטניות כאלה ואחרות. ועד היום לא יצאתי מהמבוך החשוך הזה. בעבר הצלחתי לרזות 30 ק"ג אך עליתי הכל בחזרה ומהר. והיום אני בעיקר מתוסכלת מעצמי כל פעם מחדש.

שמעתי על ניתוחי הרזייה בעבר אך מעולם זה לא דיבר אלי.
    כיום אחרי שפגשתי חברה שעשתה ניתוח מעקף קיבה לפני שנתיים והיא זוהרת מאושר, המחשבה על ניתוח מתחילה להדהד בי.
    קראתי המון בשבוע הזה גם בפורומים גם מאמרים ואני מבינה (עדיין לא ממש הכל) על הניתוחים השונים.

התחלתי את התהליך בצעדים קטנים, אני בקו"ח כללית מושלם ושם יש לי 3 התייעצויות בשנה בהשתתפות עצמית של 100 ש"ח. לא היה לי מבחר גדול בקו"ח אך בכל זאת בחרתי לי 3 (פרופ' קייזר שלמה, פרופ' רובין משה, וד"ר עביד סובחי).
    בקשר לעלות ניתוח מעקף הקיבה (שאממן בעצמי) הבנתי מהדברים בפורום שיש מצבים שהקופה מכסה את כל עלות הניתוח, אך בכללית מסרו לי שרק אצל פרופ' רובין משה יש לי אפשרות להשתתפות עצמית של 9600 ש"ח ואין כיסוי מלא. או שיש לי אפשרות אצל כל רופא פרטי אחר בהחזר של 15,170 ש"ח.

ועכשיו לשאלות:
    1. מה התנאים בהם אני מקבלת כיסוי מלא על הניתוח
    2. ה BMI שלי הוא37.1 (ממש רזונת) ולכן אני צריכה להוכיח מחלות נלוות. האם אישור מרופא המשפחה על כאבי גב ובירכיים עקב עודף משקל או מחלת לב וסכרת של אמא, סבתא, סבא (אני יודעת שזה נשמע נורא) יוכלו לעזור?

אני מקווה שזה לא יותר מידי מידע...
    מחזירה לכולכם אהבה.
    הילה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה אהבה :)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים ברורים

שולה זק
    17/04/2010

הילה צר לי לאכזבך, אך תסתכלי על הצד החיובי - למרות משקלך את בריאה ללא מחלות נילוות וזה טוב.
    את לא נמצאת בקריטריונים שהקופה תאשר לך את הניתוח במסגרת סל הבריאות
    כיסוי מלא לניתוח מקבלים בבית חולים ציבורי למי שעומד בקריטריונים. ובמרכזים הרפואיים ההשתתפות העצמית היא בהתאם לקופה בה חברים וההסכמים עם המרכז והרופאים המנתחים.
    מחלות רקע משפחתיות לא מהוות קריטריון התאמה.
    הקריטריונים הם:
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות (של המטופל) סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה, בעיות לב.
    BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי גם ללא מחלה נילוות.
    אני מציעה לך ללכת לדיאטנית לקבל תפריט המתאים לך, ללכת בגישה חיובית והחלטית שאת מתחילה דרך חדשה לשינוי אורח חיים. במקביל נרשמת לקבוצת תמיכה ומשלבת הכל עם פעילות גופנית. אני משוכנעת שאת תצליחי להוכיח לעצמך שאת יכולה ומסוגלת להגיע להישגים מרשימים ואף לשמרם לטווח ארוך.
    להזכירך...ניתוח זה לא מטה קסמים! נכנסים לניתוח ויוצאים רזים....ממש לא.!!! אחר ניתוח העבודה רבה והמלאכה לא קלה. צריך דיאטה, פעילות גופנית ושינוי חשיבה ואורח חיים. אז קדימה לדרך...תתחילי עכשיו בכוחות עצמך בחשיבה חיובית של הצלחה ואת אכן תצליחי.
    אשמח תמיד לתמוך ולעזור.תוכלי ליצור קשר בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו