מפחדת מהניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מפחדת מהניתוח
    ג'ולי
    20/04/2010

שלום לכולם, אני בת 31 + 2 שוקלת 111 ק"ג, מועמדת לניתוח טבעת יש תאריך 21.5.10, חוץ מבעלי כי ממש אין לו ברירה והוא פוחד אף אחד לא תומך בי במישפחה בימיוחד לא אמא שלי, אני פיתאום חודש ליפניי מקבלת פחד בימקום לחכות בקוצר רוח אני זקוקה לתמיכה נפשית , אפילו אחותי שהיא יותר שמנה ממני היא שוקלת 159 ק"ג בה תומכים,יש לציין שבעבר עשיתי דיאטות ובאחרונה ירדתי 50 ק"ג ועליתי לפחות 40 אבל היום קשה לי יותר להיות בדיאטה ומאוד רוצה להיות רזה. אני לא מפסיקה להיות לחוצה מהניתוח בין היתר שיעבור בשלום. אשמח לחיזוקים ממכם!!!!!!! תודה רבה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מהניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה בדרכך החדשה

רוזי
    20/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתייחסת

תהל
    20/04/2010

היי ג'ולי!
    במשקל כמו שלנו, עם יותר או מעט קילוגרמים, חשוב ורצוי שנחשוב על טובת הגוף והעתיד שלנו. בנאדם עם עודף משקל חשוף ב40% למחלות נלוות יותר מאשר בנאדם ללא עודף משקל (אני זוכרת 40, אך המספר לא הכרחי כאן!).
    משפחתך היקרה, עם כלללללללל הכבוד אינה נושאת את המשקל הזה ואינה מתמודדת.
    תחשבי שייתכן והמשפחה אינה ממליצה מאחר והם ראו שבתקופות של "כח רצון" את מרזה יפה, אך כנראה הם שכחו שהעלית הכל בחזרה... וזה יקרה עוד ועוד ועוד... כי קשה מאד לשמר משקל אליו מגיעים אחרי השלה כזו. המשפחה וסובביך לא חשים את התסכול והכעס אחרי השמנה חוזרת!!!
    אני גננת, וחיכיתי לרגע הראשון בשנה"ל הנוכחית כדי להינתח! ואני יכולה להעיד על עצמי שרוב התגובות בהתחלה היו לכיוון השלילי... למה לך? את לא כל כך שמנה? תראי את ..... ואת....... שעשו את הניתוח- את לא במימדים שלהם! ותראי את .......... איך הוא ירד יפה (ואני אומרת בליבי- הוא גם יעלה יפה יותר) ויתרה מכך, אמא שלי שתהיה לי בריאה, דקה לפני שהורידו אותי לחדר ניתוח אמרה לי " אולי אל תעשי, אנחנו אוהבים אותך ככה".
    לא עוזר לנו שאוהבים אותנו ככה, אך במקרה הזה אמא שלי דברה מתוך החששות מאחר ומדובר, בכל מקרה, בהליך ניתוחי.
    אני יכולה לחזק אותך מאד ולומר לך שאת בוחרת בדרך הנכונה, הבריאה והטובה.
    אין תחושת הצלחה גדולה יותר מאשר לעלות למשקל ולראות השלה משמעותית, אין כייף גדול מלאכול כמויות קטנות ולהתחיל "לראות" את סוגיית האוכל בפרופורצייה.

בעלך תומך בך לא כי אין לו ברירה אלא משום שהוא יודע מה טוב ונכון עבורך, ואני סבורה שהוא השותף האמיתי והיחיד שלך לאורך נסיונות ההרזייה שלא צלחו.
    אני יודעת שניתוח טבעת קל יותר משאר הסוגים, אני השתרוולתי ואני יכולה להגיד שתודה לאל שבתי במהרה לפעילות מלאה, הרגשתי מעולה כבר ביום הניתוח...
    לא לאט הכל מסתדר!
    מחבקת ומחזקת מרחוק, אשמח להשיב על שאלות ותהיות נוספות
    חג עצמאות שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומשהו נוסף :)

תהל
    20/04/2010

דודה שלי שהתנגדה ואמרה "למה לך את צעירה תעשי דיאטה" וביום הניתוח התקשרה לאמא שלי ואמרה ש/תנסה "להוריד אותי מזה" התקשרה אליי בשבת האחרונה והיא בעצמה רוצה לעשות את הניתוח... נתתי לה את כל הפרטים.מה תגידי???????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלח

שולה זק
    20/04/2010

התשובה של תהל מפורטת מכל הלב. אכן צריך לחשוב לעתיד הרחוק , על הנזקים הבלתי הפיכים שהמחלות מהשמנת יתר חולנית גורמות את בחורה צעירה והרפואה באה היום לעזרתך, לרפא אותך מהמחלה שאת סובלת , השמנת יתר חולנית.
    ניתוח הטבעת הוא אכן קל, כפי שתהל כתבה, צריך המוך שיתוף פעולה ורצון והתוצאות לא מאחרות לבוא. הטבעת הינה שוטר בבטן, שעוזרת לך לאכול בתבונה ולהפעיל שיקול דעת. לשנות הרגלי אכילה, בשיתוף פעילות גופנית ושינוי אורח חיים. אני רוצה לקוות שאחרי שאת תתחילי לרדת במשקל ותפרחי מבחינה נפשית וגופנית, אחותך תשתכנע שזו הדרך הנכונה עבורה.
    אנחנו כאן איתך לכל אורך הדרך. את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ג'ולי
    20/04/2010

תהל המקסימה וגב' שולה זק אני מודה לכם מקרב לב על היתייחסותכם האדיבה, היקראתי גם לאימי ואחותי את תשובותיכם ואני באמת מקווה שזה יצליח גם לי וגם לאחותי המקסימה, אז שוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחהההההההההה

ריקי
    20/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקיייייייייייייי מה איתך

רוזי
    29/04/2010

איך המרגש איך מסתדרת מתי ניפגששש האם יש פגישה בוולפסון לי ביום א אם את גם דבר איתי 0524028632

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רוזילהההה

ריקי
    29/04/2010

הכל טוב תודה לאל.הייתי בוולפסון לפני יומיים. אולי נלך ביום שני לסדנא ?איך את הכל בסדר ?מקווה שכן.בינתיים 10 קילו פחות.אני מתחילה לראות פנים רזות במראה עד לפני 3 שבועות לא רציתי להיסתכל בעצמי .העיקר שנרגיש טוב זה הכי חשוב ושהביטחון שלנו יחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מהניתוח

sivan5180
    20/04/2010

שלום לך, אני שבוע לפני הניתוח, מפחד וחושש מכל התהליך הרפואי, מצד שינ אני שלם איתו באלף אחוזים ויותר, גם אני אחרי אינספור דיאטות וידעתי עליות ומורדות ועכשיו עליי להוריד מעל 70 ק"ג. אני החלטתי לספר למעט מאוד אנשים סביבי וזכיתי לתמיכה ואהדה מצד כולם. אבל גם אם היו מתנגדים, זה לא היה משנה, אני זה שסובל, זה שמתבייש בעצמו ומתקשה בכל הפעולות הפיסיות הקטנות בחיי היום יום. אני מאמין שעוד חודש אחרי ההתאוששות אני אתחיל לחייך כל היום ולהינות מהבגדים שעכשיו מתפוצצים......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד סיון

שולה זק
    20/04/2010

אנחנו מלווים אותך כאן כבר הרבה זמן עם כל ההתלבטויות וכל הכבוד לך על הנחישות להצליח.
    אנחנו כאן אתך גם בהמשך ובקרוב תהיה ב"חבורת המעודדים" שאנחנו מאוד גאים בה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחהההההההההההההההההה

ריקי
    20/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תידאגי

אוראל
    28/04/2010

הכל יעבור בשלום .
    גם לי היה קשה בתקופה של הניתוח אני חיכיתי הרבה זמן וחשבתי רק על זה
    בתור ילד (16 בשבוע הבא) שלא יודע להתמודד עם לחצים אני יכול להגיד לך שאין כמו ההרגשה של אחרי
    זה תהליך קצר מאוד מאוד הרדמה קלה ואת לא מרגישה כלום . תשני רגועה תאכלי רגוע והכל יהיה טוב
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו