מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבועיים לאחר הניתוחריקי20/04/2010
שלום לכולם.אני שבועיים לאחר הניתוח ועוד קשה לי .עשיתי לי מרק שמתי קישוא וגזר מעכתי הכל לקחתי 3 כפות ושבעתי היה קצת קשה אבל הרגשתי את המרק כמה שעות חונק אותי ולא יכלתי לאכול כלום יותר.האם זה אמור ככה להיות?זה ישאר ככה כל הזמן או שבמשך הזמן זה יעבור ולא נרגיש מחנק?מה עוד אני יכולה לנסות לאכול חוץ מאקטימל אני פוחדת להכניס משהו לפה רק שותה. אשמח לדעת גם מאלו ששבועיים אחריי ויותר גם לכם זה קרה ?והאם זה עבר?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
מיכל אור21/04/2010אני חודש אחרי הניתוח. בהתחלה גם אני מאד סבלתי מתחושת חנק וזה הולך ופוחת.
גם אני, כמוך, הפניתי כאן שאלה בנושא זה וליאור ענה לי מאד בפירוט לגבי הסיבות האפשריות ואכן, בעקבות תגובתו והסבר הרופא והדיאטנית הבנתי שזה נובע, ככל הנראה מאכילה מהירה מידי, כמות רבה מידי או אוכל שעדיין הגוף מתקשה לעכל.
תנסי לטחון את המרק (במקום למעוך) ולהוסיף לו נוזלים.
סבלנות, זה יתאזן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה מיכליי
ריקי21/04/2010הבעיה היא שאני ממש לא אוכלת.אולי אני שותה מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקוש
רוזי22/04/2010צריך לאט לאט את מתחליה להכיר את הקיבה החדשה שלך לעשות הפסקה לא למהר לא לדבר לאכול נטו ממש לאט זה עוד ישתפר אני עדין אם לוקחת כפית נוספת שלא הייתי אמורה לקחת אז אני מרגישה ככה תנסי כול 3 שעות לאכול בקטנה ואני צריכה להרגיש אם זה רעב או צמאה תנסי לזכור מה אכלת לפני ולכול 20 דקות בין האוכל לשתיה לא ביחד אחלה שבת חומד נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)