שבועיים לאחר הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שבועיים לאחר הניתוח
    ריקי
    20/04/2010

שלום לכולם.אני שבועיים לאחר הניתוח ועוד קשה לי .עשיתי לי מרק שמתי קישוא וגזר מעכתי הכל לקחתי 3 כפות ושבעתי היה קצת קשה אבל הרגשתי את המרק כמה שעות חונק אותי ולא יכלתי לאכול כלום יותר.האם זה אמור ככה להיות?זה ישאר ככה כל הזמן או שבמשך הזמן זה יעבור ולא נרגיש מחנק?מה עוד אני יכולה לנסות לאכול חוץ מאקטימל אני פוחדת להכניס משהו לפה רק שותה. אשמח לדעת גם מאלו ששבועיים אחריי ויותר גם לכם זה קרה ?והאם זה עבר?.תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבועיים לאחר הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ריקי

מיכל אור
    21/04/2010

אני חודש אחרי הניתוח. בהתחלה גם אני מאד סבלתי מתחושת חנק וזה הולך ופוחת.
    גם אני, כמוך, הפניתי כאן שאלה בנושא זה וליאור ענה לי מאד בפירוט לגבי הסיבות האפשריות ואכן, בעקבות תגובתו והסבר הרופא והדיאטנית הבנתי שזה נובע, ככל הנראה מאכילה מהירה מידי, כמות רבה מידי או אוכל שעדיין הגוף מתקשה לעכל.
    תנסי לטחון את המרק (במקום למעוך) ולהוסיף לו נוזלים.
    סבלנות, זה יתאזן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה מיכליי

ריקי
    21/04/2010

הבעיה היא שאני ממש לא אוכלת.אולי אני שותה מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקוש

רוזי
    22/04/2010

צריך לאט לאט את מתחליה להכיר את הקיבה החדשה שלך לעשות הפסקה לא למהר לא לדבר לאכול נטו ממש לאט זה עוד ישתפר אני עדין אם לוקחת כפית נוספת שלא הייתי אמורה לקחת אז אני מרגישה ככה תנסי כול 3 שעות לאכול בקטנה ואני צריכה להרגיש אם זה רעב או צמאה תנסי לזכור מה אכלת לפני ולכול 20 דקות בין האוכל לשתיה לא ביחד אחלה שבת חומד נדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו