מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המלצות על ד"ר מחאג'נהשושי21/04/2010
מבקשת המלצות על ד"ר מחג'אנה ממנותחים שעברו. אנא ציינו כמה מן אתם אחרי הניתוח והאם אתם ממליצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שושי
ליאור21/04/2010גם אני וגם אישתי נותחנו ע"י דר מחגנה .
אני לפני 7 חודשים באסותא , ןאישתי לפני חמישה חודשים ברמבם.
ממליץ בחום.
אם יש משהו מיוחד שתרצי לשאול עליו או בכל נושא אשמח לעזור לך פה או בטלפון \ מייל .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
ADI21/04/2010נותחתי אצל ד"ר מחג'נה ב1.4 וזאת לאחר שנפגשתי עם שני רופאים נוספים לפני שהגעתי אליו, את ללא ספק בידיים טובות! יחס אישי, מקצועי ואדם מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
לימור22/04/2010היי שושי
שמי לימור ואני עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים אצל ד"ר מחאג'נה באסותא לב המפרץ לאחר ששלוש חברותי נותחו אצלו , הוא קודם כל בנאדם מדהים שמוכן לשבת שעות ולענות על כל שאלה אפשרית עם המון סבלנות , ההחלמה שלי היתה מדהימה , קמתי לאחר כארבע שעות מהמיטה , אושפזתי שלושה ימים וכשהגעתי הביתה תפקדתי רגיל לחלוטין מלבד להרים את בני שהיה אז בן ארבעה וחצי חודשים ללא שום כאב , יש לציין שאני אמא לארבעה ילדים ולא נחה לרגע ,הוא שם לי תפרים נמסים כך שלא היו סיכות שיפריעו לי . את יכולה להיות רגועה ובטוחה עם תעברי את הניתוח אצל מחאג'נה בעייני הוא האחד והיחיד
בהצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי...
תהל23/04/2010לא נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה, אבל...
את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום ולהתרשם מאד מתגובותיו למכותבים ולהיפך, מהיחס האישי והמקצועי.
ישנן הרבה תגובות של "מלאך" וכ"ו... זה אומר הרבה.
בנוסף, אילו הייתה לי האפשרות להינתח באופן פרטי אצלו הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים!
שיהיה לך בהצלחה, אל תתפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)