המלצות על ד"ר מחאג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המלצות על ד"ר מחאג'נה
    שושי
    21/04/2010

מבקשת המלצות על ד"ר מחג'אנה ממנותחים שעברו. אנא ציינו כמה מן אתם אחרי הניתוח והאם אתם ממליצים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות על ד"ר מחאג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שושי

ליאור
    21/04/2010

גם אני וגם אישתי נותחנו ע"י דר מחגנה .
    אני לפני 7 חודשים באסותא , ןאישתי לפני חמישה חודשים ברמבם.
    ממליץ בחום.
    אם יש משהו מיוחד שתרצי לשאול עליו או בכל נושא אשמח לעזור לך פה או בטלפון \ מייל .
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שושי

ADI
    21/04/2010

נותחתי אצל ד"ר מחג'נה ב1.4 וזאת לאחר שנפגשתי עם שני רופאים נוספים לפני שהגעתי אליו, את ללא ספק בידיים טובות! יחס אישי, מקצועי ואדם מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שושי

לימור
    22/04/2010

היי שושי

שמי לימור ואני עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים אצל ד"ר מחאג'נה באסותא לב המפרץ לאחר ששלוש חברותי נותחו אצלו , הוא קודם כל בנאדם מדהים שמוכן לשבת שעות ולענות על כל שאלה אפשרית עם המון סבלנות , ההחלמה שלי היתה מדהימה , קמתי לאחר כארבע שעות מהמיטה , אושפזתי שלושה ימים וכשהגעתי הביתה תפקדתי רגיל לחלוטין מלבד להרים את בני שהיה אז בן ארבעה וחצי חודשים ללא שום כאב , יש לציין שאני אמא לארבעה ילדים ולא נחה לרגע ,הוא שם לי תפרים נמסים כך שלא היו סיכות שיפריעו לי . את יכולה להיות רגועה ובטוחה עם תעברי את הניתוח אצל מחאג'נה בעייני הוא האחד והיחיד

בהצלחה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שושי...

תהל
    23/04/2010

לא נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה, אבל...
    את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום ולהתרשם מאד מתגובותיו למכותבים ולהיפך, מהיחס האישי והמקצועי.
    ישנן הרבה תגובות של "מלאך" וכ"ו... זה אומר הרבה.
    בנוסף, אילו הייתה לי האפשרות להינתח באופן פרטי אצלו הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים!
    שיהיה לך בהצלחה, אל תתפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו