עצירה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירה במשקל
    ריקי
    23/04/2010

כמו שרובכם יודעים נותחתי לפני שבועיים וקצת ניתוח שרוול .מה שאני לא מבינה זה שירדתי רק 7 קילו יש לי עצירה במשקל אבל הנפיחות ירדה לי ואני מרגישה כמו חצי בן אדם.אני מרגישה שהבטן שלי ירדה לחצי והמשפחה גם רואה זאת אז איך יתכן שירדתי רק 7 קילו זה ניראה הרבה יותר?ואני ממש בקושי אוכלת 3 כפות פירה או 3 כפות גבינה ביום.למה זה ניראה כאילו ירדתי 15 קילו?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשולה אשמח אם תעזרי לי בשאלה.

ריקי
    24/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

שולה זק
    25/04/2010

לא תמיד המשקל משקף את השינויים שהגוף עובר. ואם את מרגישה שירדת הרבה מעבר למה שהמשקל מראה - הרי זה משובח. האם את אוכלת על פי תפריט שקיבלת מדיאטנית?
    חשוב לאכול כל 3 שעות כמויות קטנות. וכן להקפיד בין לבין לשתות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

ריקי
    25/04/2010

האמת אני בקושי אוכלת ובקושי שותה 4 כוסות ביום.אולי בגלל זה אני לא יורדת במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו