אני בבעיה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני בבעיה
    libby
    23/04/2010

יש לי תאריך לטרום ניתוח + ניתוח (שבוע הבא).
    היום פנינו לקופ"ח לבקשת טופס 17 לקראת הפגישה עם המרדים + ניתוח ומסתבר שאין טופס 17 ללא אישור ועדה רפואית.
    למה למה למה לא אמרו לי מראש שצריכה להיות ועדה ? עכשיו אני צריכה לחכות 3 שבועות לתשובה וזה לא בטוח שיאשרו לי אותה...
    למה נתנו לי (רופא המשפחה, רופא כירורג בקופ"ח, הדיאטנית הראשית ושאר רופאים אחרים שהייתי אצלם) לחשוב שהועדה הרפואית היא הדיאטנית הראשית של הסניף שממנה קיבלתי אישור וחתימה?
    מה אני אעשה עכשיו? יש לי תור לניתוח לשבוע הבא אבל אין אישור של הועדה...
    זה פשוט מרתיח אותי!
    מאיפה אני אמורה לדעת לבד שאמורה להיות ועדה? למה לא מדריכים את הפציינטים כמו שצריך?
    אם נותנים רשימת בדיקות למה לא רושמים גם אישור של ועדה רפואית?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בבעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צאי מהלחץ. ננסה לפתור הבעיה

שולה זק
    23/04/2010

תתקשרי אלי וננסה לפור יחד את הבעיה בזמן הקצר שנותר.
    את יכולה להתקשר גם בשישי/שבת בכל שעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה זק אישה מדהימה שבת שלום

רוזי
    23/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

libby
    26/04/2010

לא יודעת איך, כל העניין הסתדר.

מחר פגישה עם המרים - טרום ניתוח, יום חמישי ניתוח.

אין לכם מושג, אולי בעצם יש לכם מושג כמה אני מתרגשת והכי הרבה פוחדת.
    איך ממתנים את הפחד?
    איך מתארגנים לניתוח?

דברו איתי, שתפו אותי...
    יו, איזה התרגשות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

ריקי
    27/04/2010

קודם כל שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.אני עוד מעט 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול .אני גרה בחולון ונותחתי בוולפסון .שבוע וחצי לפני הניתוח התחלתי להישתעל לא הבנתי למה חששתי שלא ינתחו אותי הלכתי לרופא פעם אחת קיבלתי סירופ לשיעול וכלום לא עזר.עד שרופא אחר אמר לי שמרוב הלחץ לניתוח או פחד אז זה התבטא בשיעול.היה לי מאד קשה והייתי לחוצה מאד .מזל שהמקום היחידי שהוא פה עזר לי מאד שאלתי שאלות ותמיד קיבלתי תשובות.לא ידעתי לאן אני ניכנסת לאחר הניתוח אמרתי לבעלי אני מצטערת שעשיתי.אבל היום כמעט 3 שבועות אחרי 9 קילו פחות ההרגשה נהדרת ואני ממש לא מצטערת שעשיתי.הנפיחות התחילה לרדת מהבטן בעיקר והפנים פחות נפוחות .אני מתחילה לראות אור בקצה המנהרה. אל תדאגי מכלום תחשבי חיובי .אני לא אשכח שהסניטר הגיע לקחת אותי לחדר ניתוח התחלתי לראות כוכבים ובכיתי הייתי בלחץ נוראי והפחד גבר.וכשהיתעוררתי מהניתוח אז אני זוכרת את המרדים אומר לי ריקי בוקר טוב הכל ניגמר עברת את הניתוח.אוףף איזה הקלה הירגשתי למרות שאני זוכרת שרק ישנתי וישנתי אני לא אשכח את המילים הללו.כמו שאמרתי הכל יהיה בסדר כולם פה בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

libby
    27/04/2010

על התגובה.

שבוע שעבר הייתי חולה, יכול להיות שזה נבע מהלחץ שהייתי בו.
    כנראה עד שלא אעבור את זה לא אדע למה נכנסתי.

אז שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

ריקי
    27/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

libby
    26/04/2010

לא יודעת איך, כל העניין הסתדר.

מחר פגישה עם המרים - טרום ניתוח, יום חמישי ניתוח.

אין לכם מושג, אולי בעצם יש לכם מושג כמה אני מתרגשת והכי הרבה פוחדת.
    איך ממתנים את הפחד?
    איך מתארגנים לניתוח?

דברו איתי, שתפו אותי...
    יו, איזה התרגשות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו