מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה יעוץ דחוףרויטל27/04/2010
שלום לכולם שמי רויטל אני בת 35 כיום אני שוקלת 145 קילו לצערי הרב אני רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה שרוול אני נשואה ויש לי ילד בן 6 אני מנסה הרבה זמן להיכנס להריון ולא מצליחה אני מודעת לכך שבעקבות השומן הכול מתעכב ניסיתי דיאטות אין ספור פעמים .
רציתי לשמוע אם מישהי מכן עברה את זה אשמח לקבל פרטים כדי להתעודד לאזור אומץ ולעבור את זה אשמח לשמוע פרטים
תודה ענקית מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח והריון
שולה זק27/04/2010שלום רויטל
אמנם לא ציינת מה גובהך, אך אפשר להבין לפי המשקל שאת בעלת BMI גבוה עם השמנת יתר חולנית.
ברור שירידה במשקל תעזור לך להרות ולשפר את מצבך הכללי.
לא ציינת אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. רצוי שתקבעי תור לרופא כירורג מנתח בתחום, לשמוע ממנו הסבר על האופציות הניתוחיות ולהחליט יחד איתו איזה ניתוח מתאים לך, באם תחליטי ללכת לכיוון הניתוחי.
מאחר ואת טוענת שניסית אין ספור דיאטות ללא הצלחה לשמר תוצאות לטווח ארוך, רצוי שתשקלי את האופציה הניתוחית למען בריאותך ושיפור איכות החיים.
אני מכירה שתי נשים שנכנסו להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה. אחת ניתוח טבעת והשניה שרוול. באם את מעוניינת תוכלי ליצור עימי קשר אשמח לעזור בכל דרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם משקל כשלך אני בטוחה שיש לך אומץ!
תהל28/04/2010רוויטל יקרה, עם משקל כמו שלך אני בטוחה שיש לך הרבה אומץ.... "אומץ" לעמוד מול ההשמנה החולנית והמחלות שחלילה וחס יפקדו או כבר פקדו והעמידה והתפקוד שלך מול סובביך.
והכי חשוב- אומץ לחשוב על היריון מבלי לתכנן את הצעדים הבאים של מה, חלילה וחס יכול לקרות במהלך ההריון הזה עכב עודף המשקל שלך. יש לי בת דודה שלא הצליחה להרות במשך שנתיים!!!! היא שקלה 140, היא הלכה לפרופסור "בן עמי", מהמובילים בתחום. הפרו' אמר לה "אני יכול לעזור לך להרות תוך חודש, אבל אני לא רוצח!!!". הייתה לה שכבת שומן נוראית סביב הרחם... את המרפאה היא עזבה בכעס ובטריקת דלת, אך אח"כ הבינה הייטב שאין מנוס, זה זעזע אותה. היום, שנה וחצי אחרי שרוול ובדיוק לפני שבוע וחצי היא ילדה בן בשעה טובה!!! סיפור אמיתי ואם תרצי אקשר ביניכן.
שלא תביני לא נכון!!! גם אני נכנסתי לניתוח במשקל של 126, אבל ידעתי מראש שזה מה שנכון לי בשביל חיים נורמליים. זה חולני, זו התמכרות! הניתוח ייתן לך הזדמנות לחיים יפים יותר.
המון הצלחה , תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל ולא רוויטל, עם ולא אם :)
תהל28/04/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל28/04/2010שמחתי מאוד לשמוע את העידוד אשמח לדעת כמה ירדת בניתוח ואיזה סוג ניתוח (שרוול.מעקף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה
רויטל28/04/2010שמחתי מאוד לשמוע את תגובתך את מחזקת אותי מאוד ומעודדת אני בטוחה שאני רוצה לעשות את הניתוח בקשר לשאלתך אני גרה בקרית שמונה הגובה שלי הוא 1.72 די גבוהה רציתי לדעת אם ניתוח קיצור קיבה השרוול הוא פתיחת בטן אשמח לשמוע בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא פתיחת בטן
שולה זק28/04/2010רויטל. כל הניתוחים - טבעת, שרווך, מעקף - הם בשיטת הלה-פריסקופיה (זעיר פולשני) וזה אומר ללא פתיחת בטן.
בתור תוסת קרית שמונה את יכולה לעבור את הניתוח בצפת אצל דר' וקסמן ודר' דשקובסקי. התורים שם לא ארוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל...
תהל01/05/2010מקווה ששלומך טוב!
אנחנו גרות די קרוב, אני מאיזור טבריה.
נותחתי בביה"ח "זיו", צפת. ויש לי 4 קרובים שגם כן נותחו שם.
מנהל המחלקה, ד"ר וקסמן ניתח אותי, הוא מקסים ומקצועי...אני יודעת שגם דישקובסקי טוב מאד.
הצוות במחלקה טוב ובחדר ניתוח מצויין. אני ממליצה בחום. בנוסף, התורים שם קצרים (עד חודש המתנה ברוב המקרים).
אם תרצי לשוחח בטלפון או לשאול שאלות נוספות, אשמח לסייע לך.
שבת שלום, תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל...
רויטל01/05/2010תודה תהל אני רוצה לעשות את הניתוח אבל לא חושבת בכלל לעשות אותו ב "זיו"בצפת לא אוהבת את הבית חולים שם חוץ ממחלקת ילדים שלצערי הרב ביקרתי שם המון עם בני שעבר שם 2 ניתוחי אף.
הייתי רוצה לשמוע ממך פרטים על החלמת הניתוח אם מקיאים אם חוזרים לתפקד כרגיל ובכלל דברים שיעזרו לי
רציתי להודות לך על ההתענינות והעידוד שאני מקבלת ממך ובכלל מהפורום אני מרגישה ממש כאילו זה משפחה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
שולה זק01/05/2010ערב טוב
אני מציעה שתקבעי תור למרפאת ההשמנה בבית חולים זיו (בימי חמישי), ביקור ראשון אין צורך בהתחייבות. תתרשמי מהצוות, כולל המנתחים. את יכולה לערוך סיור במחלקה ולשוחח עם מנותחים במקום ואז תקבלי החלטות. בבית חולים זיו בצפת יש צוות מיומן והתורים לא ארוכים.
לגבי הקאות - אין סיבה להקיא לאחר ניתוח שרוול אם מנהלים נכון. אוכלים לאט, לועסים היטב ביסים קטנים. מקפידים לא לאכול ולשתות יחד ולאכול כמויות קטנות כל 3 שעות בערך. ההחלמה היא אנדיבידואלית, אך חוזרים פעילות תוך שבוע עד עשרה ימים. האשפוז עצמו הוא בדרך כלל 3-4 ימים.
תוכלי ליצור קשר בכל עת ואשמח לנסות לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל!
תהל02/05/2010מסכימה עם דבריה של שולה...
ומוסיפה: הצוות ב"זיו" מקסים ומקצועי, המנתחים שם מצויינים. האמיני לי שערכתי המון בירורים לפני כן, וגם שלחתי כמה אנשים לפניי :)
תודה לאל, לא הקאתי אפילו פעם אחת מהניתוח!!! אך כל אחד מקבל אחרת. אני מקפידה על כמויות קטנות של מזון ובמידה ואני מרגישה שבעה אני לא ממשיכה לאכול (יש לי בת דודה שאוכלת גם אחרי שהיא מפוצצת ואז מקיאה... אם לא אוכלים יותר ממה שצריך אין סיבה שזה יקרה. בנוסף, ישנם סוגי מזונות שונים שעשויים לגרום לתחושה לא טובה. אחרי הניתוח תלמדי להכיר את קיבתך והעדפותייך מחדש, ולהמנע ממה שמרע לך).
לילה נפלאלאלאלא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול והריון
פרופ` אחמד מחג`נה02/05/2010שלום רויטל,
לא מעט מהמנותחים שלי היה להם קושי להכנס להריון עקב השמנת יתר חולנית וחלקם הצליח לאחר ניתוח שרוול. שיהיה לך בהצלחה בשניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)