הזמן טס כשנהנים :)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הזמן טס כשנהנים :)
    ADI
    29/04/2010

טוב אז ביום שבת יעבור בדיוק חודש מהניתוח (שרוול אצל ד"ר מחג'נה), מאז הספקתי להשיל כבר 14 ק"ג- מרגישה ונראית מצוין! המחמאות לא מפסיקות לזרום, כמה חברים ובני משפחה שראו אותי התחילו לשאול שאלות על הניתוח ועכשיו מתחילים בבירורים וזה ממש משמח אותי!
    ובכלל החודש הזה עבר כל כך מהר שאני בכלל לא מעכלת...
    אני מקפידה על המון ספורט ונוזלים, ועדיין התחילו להופיע הרבה פיצוצים בעור ('סימני הרזיה') וזה קצת מבאס...רציתי לדעת אם יש משחה כלשהי שאפשר למרוח וזה יעזור? כי אמרו לי שאפשר להוריד את זה בטיפולי לייזר אך את זה אעשה רק כשאגיע למשקל היעד...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזמן טס כשנהנים :)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עדי

לימור
    01/05/2010

היי עדי

אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 17 ק"ג אפשר לדעת מה את עושה שירדת כ"כ מהר ?

לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פועלת לפי כללי השרוול...

ADI
    02/05/2010

מקפידה על הרבה מאוד מים (מינימום ליטר וחצי),
    אוכלת בין 60 ל80 גרם חלבונים ביום (מונע שריפת שרירים במקום שומנים)
    ארוחה כל 3 שעות
    כחצי שעה הליכה ביום (ומאריכה את המסלול לאט לאט) ולאחר מכן קצת תרגילי משקולות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לימור

ליאור
    02/05/2010

עדי נתנה מדריך מנצח למשורוול הטרי .
    אין מה להוסיף , רק עיצה קטנה בשבילך :
    לכל אחד קצב ירידה שונה , שבלי קשר להתנהלות היומיומית תלוי גם בגיל , משקל התחלתי ועוד .
    את לא צריכה להסתכל ולהתאכזב מקצה ירידה שונה משל אחר .
    תקפידי על האורח חיים , תסגלי את העיצות של עדי ותצליחי.
    ולך עדי : היה לי את הכבוד והכיף להכיר , את אכן נראית מצויין ויותר חשוב את בראש הנכון ובדרך הנכונה - אני בטוח שתהיה לך הצלחה גדולה .
    תמשיכי לעדכן
    בהצלחה ושבוע טוב לכולם
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאור

לימור
    02/05/2010

היי ליאור

כפי שכבר אמרתי אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח שרוול וירדתי 17 ק"ג , אני בת 35 אחרי 4 ניתוחים קיסריים (האחרון לפני שבעה חודשים) המשקל ההתחלתי שלי היה 116 וכיום אני 98 ללא ספק שבלי הניתוח לא הייתי מגיעה לתוצאות כאלו בזמן קצר כזה אך אחרי ניתוח כזה ציפיתי ליותר , קשה לי מאוד נושא השתייה , אני אוהבת רק מים ומאוד קשה לי לשתות אני שותה אולי 5 כוסות ביום וגם זה בהגזמה , אוכל קשה לי לאכול אז אני מתפתה לשטויות וזה מן מעגל שאני נכנסת אליו ומאוד מדוכאת , הייתי שמחה אם נוכל לדבר בטלפון כי אני יודעת שאתה "מורה" נהדר . ללא ספק שאני נראית הרבה יותר טוב ולא מפסיקה לקבל מחמאות אך אני עוד רחוקה מלהיות מרוצה

תודה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

שולה זק
    02/05/2010

תתחילי לפרגן לעצמך ולהעריך את השגייך. ההתחלה הקשה כבר מאחוריך. לשתות 5 כוסות מים ביום זה יפה מאוד (יותר מליטר). לגבי אוכל - האם היית אצל דיאטנית וקיבלת תפריט? הנושא חשוב ביותר. גם שטויות מותר לנשנש, אבל לא במקום אוכל וכמובן לא באופן מופרז.
    ליאור אולי ישמח על ההסבה המקצועית לתחום ההוראה.....:) תוכלי לכתוב למייל [email protected] ולהשאיר פרטים וליאור יחזור אליך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

לימור
    03/05/2010

היי שולה

הצטרפתי לחלי ממן לפני שלושה שבועות וחוץ מהשבוע שהיה זוועה כי קיבלתי מחזור אני מרגישה שיפור במוטיבציה ובהרגלי אכילה , הדיאטנית של חלי ממן בקשר איתי היא ממש מעולה , אבל עדיין אני לא מרוצה מהתוצאה של רק 17 ק"ג , מתי את עושה את המפגש המדובר?

תודה על הכל
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתכלות חיובית בקשה

שולה זק
    03/05/2010

היי לימור
    יו...........כבר 17 קילוגרם נשרו? איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!! אל תקלי ראש באף גרם "שהולך לאיבוד".
    אני שמחה שאת בקבוצת תמיכה ומתחברת למנחה ולקבוצה. לדעתי תמיכה לא תסולא בפז....חזקי ואימצי ותראי שהתוצאות ישמחו אותך ויתרמו לשימור הרגשתך הטובה - הפיזית והגופנית.

אנחנו נשתדל בחודש הקרוב לערוך מפגש הכרות.
    המשיכי בהצלחה ותעדכני בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה :)

ADI
    03/05/2010

אשמח להתעדכן גם כן לגבי המפגש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 17 קילו

ריקי
    03/05/2010

כל הכבוד לימור יש לך ירידה מצוינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את אומרצתתתתתתת

רוזי
    04/05/2010

אמיתי מעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו