מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצ ירה בירידה במשקל...........)-:שולי10/05/2010
היי......
שמי שולי ...כפי שחלקכם מכירים...עברתי את ניתוח השרוול ב1.02.10
אצל ד"ר מחאג'נה האחד והיחיד!!!
מרגישה מצויין......אוכלת הכל מלבד מה שאסור.....
רזיתי עד כה 18 ק"ג .......ונכון להיום במשך שבועיים וחצי אני פשוט לא יורדת במשקל...ממש תקועה....מבחינת התפריט שלי דבר לא השתנה.....פשוט לא יורדת.....יכול להיות שהגוף עוצר בשביל להבין מה באמת קורה פה?!
מקווה לשלב ספורט בזמן הקרוב......אולי זה ייתן דחיפה לנושא הירידה......!!!
השאלה שלי הם בזמן עצירה הגוף נכנס למגננה כלשהיא? האם הוא צריך לעכל שמשהו באמת מתרחש בו?
אשמח לתגובה......
יום נעים!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שולי
libby10/05/2010ברכות לירידה הנאה אפשר לומר במשקל.
כנראה שהגוף לא מאפשר ירידה נוספת כרגע, כנראה באמת בשביל להבין מה קרה פה, 18 קילו ב3 חודשים זה המון, הוא צריך להערך מחדש.
אולי תוסיפי ספורט או תשני משהו בתזונה שלך או שפשוט תזרמי עם הגוף, אולי אחרי שהמשקל יתייצב תמשיכי לרדת.
שאלה שלא קשורה, 3 חודשים אחרי הניתוח, מה אסור לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לאכול הכל
שולה זק10/05/2010ליבי בעקרון מותר לאכול הכל. רצוי לא להפריז במאכלים עתירי שומן וקלוריות, על מנת להביא לירידה יפה במשקל. אני בטוחה שכל אחד מבליח לאזן לעצמו תפריט שאיתו חש בטוב וגם יורד במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא למזונות שיש להימנע לתמיד
שולי10/05/2010אפרסמון, רימון, גויאבה, אבטיח (למרות שטעמתי), מצות וכו'.......
האמת היא שאני קוראת המון בפורומים ונראה לי שהירידה שלי נחשבת כ"איטית" יחסית לאלה שירדו 30 ק"ג ויותר בפרק זמן זהה לשלי....
אני יודעת שתלוי באיזה משקל כל אחד ואחת מתחילים וכמו כן כל גוף מגיב בצורה שונה וקצב הירידה הוא שונה.....אבל עדיין התחושה הכללית שלי היא של עצירה......
מקווה שהמצב ישתנה בקרוב....... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה ביחס ל BMI
שולה זק10/05/2010הירידה במשקל היא יחסית לעודף משקל של כל אחד. אי אפשר וגם לא מומלץ לערוך תחרות או השואות...כל אחד בקצב שלו - העיקר שתהיה ירידה, תוך כדי תזונה נכונה ובריאה.
רצוי להימנע ממאכלים שעלולים לגרום לחסימת מעיים כמו אפרסמון (שגם ללא מנותחים לא מוממלץ להפריז), גויבה, רימון, פופוקורן. לגבי שאר הפירות והירקות. לאכול בכמות סביבה וללעוס היטב.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ ל ה כ ב ו ד !
שולה זק10/05/2010שולי נהדר!!! עשית זאת יפה.
לא להתרגש מעצירה במחוגי המשקל. זה רק למראית עיין. הגוף משתנה ומשנה היקפים גם בתקופה זו. ותראי שחרף שהמשקל לא משנה ספרות, יחמיאו לך שירדת עוד.
לשלב פעילות גופנית זה רעיון בריון....עשי זאת כמה שיותר מהר ותראי כמה טוב תחושי.
תמשיכי להיות איתנו ולשתף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד!!!!
שולי10/05/2010כמובן שאמשיך לשתף!!!!
אתם חלק בלתי נפרד מהתהליך שלי!!!!!
המשך יום נעים.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולי
ריקי10/05/2010אני גם חושבת כמו ליבי. אני לאחר חודש של ניתוח שרוול וירדתי 12 קילו.וניראה לי שגם אני בעצירה.בכל מקרה תתחילי ספורט ותשתי הרבה ותראי איך תמשיכי לרדת. שיהיה לך המון בהצלחה לדרך החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי.....
שולי10/05/2010כן אני אתחיל לשלב ספורט זה גם הכרחי לחטב את הגוף........תודה בכל אופן על העידוד!!!!!
וכל הכבוד על הירידה הנאה!!!!!! וואו 12 ק"ג בחודש , שיחקת אותה אחותי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)