10 שנים אחרי טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 10 שנים אחרי טבעת
    עדי
    13/05/2010

אני כותבת בשם אחותי שעברה ניתוח טבעת לפני 10 שנים.
    אצלה הניתוח לא הצליח, הכוונה שהיום היא שמנה הרבה יותר. (ירדה בהתחלה 30 קילו ומהר מאוד עלתה).
    אני חושבת שזו מומחיות שלה- לא נענתה להוראות, אוכלת הכל שמן, שותה מוגז - היא היתה צעירה מאוד (כבת 17 ) כשעברה את הניתוח, לדעתי לא היתה מוכנה בכלל!!!

השאלה - האם יש מישהו כאן בפורום שעבר ניתוח טבעת ולאחר מכן שרוול?
    הבנתי שמדובר ב-2 ניתוחים נוספים, הוצאת הטבעת ורק לאחר מכן שרוול.

האם שולה לדעתך אחרי 10 שנים עם טבעת יש עוד משהו שניתן לעשות???
    אני חושבת שאיכות החיים שלה ירודה, עדיין נתקע לה הרבה - אך אין דאגה היא מוציאה ומיד לאחר מכן ממשיכה לאכול...

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    10 שנים אחרי טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר

שולה זק
    13/05/2010

כנראה אחותך עברה אותו ניתוח שאני עברתי SRVG - אני מסתדרת איתו נהדר ועדיין שומרת על ירידה ש כ- 70 קילוגרמים.
    אני ממליצה לגשת למנתח (אני נותחתי במאיר) לבצע צילום ושט קיבה ולראות המצב הקיים.
    מה שניתן לעשעות לאחר SRVG זה טבעת מתכווננת או מעקף קיבה. הכל תלוי במצב הכללי ובהחלטה יחד עם המנתח.
    שיהיה בהצלחה.
    ניתן גם ליצור עימי קשר טלפוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את רוצה לדעת איזה ניתוח היא עברה

ליבי
    13/05/2010

שאלה פשוטה: היא יכולה לכוון את הטבעת או לא?
    אם לא, מדובר ב SRVG והיא לא יכולה לעבור שרוול מחשש לקו הסיכות. טבעת גם לא הייתי ממליצה לה לאור העובדה שהכיוונון יביא אותה לאותו מקום של כישלון לדעתי.

אם אחותך כן יכלה לכוון את הטבעת, היא עברה ניתוח טבעת מתכווננת וכן יכולה להיעזר בשרוול. יש לא מעט אנשים שהמירו את הטבעת לשרוול, זו התנהלות אחרת לחלוטין והם מרוצים.

מה שכן, בכל ניתוח אחותך תצטרך לדעת שהתנהלות היא מעל הכל.
    כלומר, לא מספיק רק הניתוח בשביל לרזות. נצרכים הרגלים נכונים, אכילה נבונה ופעילות גופנית.
    הניתוח יהיה כלי עזר להגבלת הכמויות כשהיא תעזור לניתוח בכל מה שתוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו