הבדיקות לפניי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הבדיקות לפניי הניתוח
    ג'ולי
    14/05/2010

אני בדיוק שבוע ליפניי הניתוח (טבעת)יום שישי הבא, ומוזר לי שאתם פה בפורום מדברים על בדיקות כמו צילומיי ושט ולפרוסקופיה (משהו כזה), למה בקופת חולים "לאומית" לא מבקשים בדיקות כאלה, רק צילום חזה, בדיקות דם א.ק.ג. ואולטרסאונד בטן. האם הם קריטיות הבדיקות האלה כי עד היום בעיקרון חברות שלי מלאומית עברו בחודש האחרון את הניתוח ולא היתבקשו לעשות את 2 הבדיקות. ואילו אחותי שהיא ממכבי כן עשתה אותם. אשמח לישמוע עד כמה הם חשובות. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדיקות לפניי הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לג'ולי

libby
    14/05/2010

לכל קופה יש את הדרישות שלה וכך לכל מנתח/מרכז רפואי.
    הקופה שלי לא דרשה ממני כלום, אני באתי לרופא המשפחה שלי עם רשימת בדיקות שקיבלתי מהמנתח והוא נתן לי הפניות לבדיקות האלה. במידה והוא חשב שיש עוד בדיקות שעליי לעשות הוא הוסיף.
    אני לא יודעת לגבי ניתוח הטבעת, אבל בשרוול הבדיקות שציינת (וושט - תריסריון וגסטרו) מאוד חשובות כיוון שאם יש בעיה בקיבה (שדרך הבדיקות הללו ניתן לגלות) לא מנתחים.

אז תוציאי מהמנתח שלך רשימת בדיקות ואיתה תגיעי לקופת החולים, כדי שלא יעשו לך בעיות בוועדה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בדיקות מהרופא

ג'ולי
    15/05/2010

ואין אצלנו בלאומית וועדה. אני כבר מוכנה אם הבדיקות אבל מהבדיקות האחרות יותר נילחצתי כי לא ביקשו ממני, אבל אם את אומרת שמה שהרופא נתן זה מספיק לניתוח טבעת ולא מה ששאר הקופות ביקשו אז אני שמחה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו