האם זה נדמה לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם זה נדמה לי
    libby
    16/05/2010

או שהיום ניתוחים בריאטריים נהפכו לטרנד?
    כל אחד שיש לו כמה ק"ג מיותרים חושב על ניתוח?

מזל שיש את הקריטריונים של BMI כדי למנוע ניתוחים מיותרים למי שלא באמת צריך, כי אם לא, כל ילדה אנורקסית שחושבת שהיא שמנה הייתה עושה את הניתוח הזה.

אם הייתי יכולה לרזות לבד ולשמור על המשקל לבד, לא הייתי שוקלת ניתוח בכלל!

האם אני לבד בדעה הזו?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נדמה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא טרנט ויש קריטריונים ברורים

שולה זק
    16/05/2010

הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי, בעקבות הכרזה שהשמנת יתר חולנית היא מגפת המאה.
    היום שומעים יותר על הניתוחים וזאת בגלל העלאת המודעות בקרב הרופאים ובקרב הסובלים מהמחלה.
    טוב יש קיטריונים, אותם יש לכבד ובדרך זו נקדם את המטרה של מודעות למחלה ומיגורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוו תודה לאל

רוזי
    16/05/2010

שהרפואה מתקדמתת ומאפשרת לנו לעשות את הניתוח כמו טיפול שורש כשלא עוצרים בזמן אז זה הופך לשורש אני אם סכרת ניכנסתי במישקל יחסית נמוך וחודשים אחרי אם לא היית עושה אני כבר היית אם אינסולין כשאני חושבת על זה יש צמרמורת להזריק 3 פעמים ביום מקווה בהמשך להיות מרוצה ולא לחשוב שעשינו טעות טעות היא להיות שמן וחולההההההההה אז צאו לדרך לא לפחד אנחנו לא 1 ולא אחורונים בהצלחה נשיקות חיזקו ואימצווווווווווווווו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי

ריקי
    16/05/2010

אני גם חושבת כמוךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו