מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם זה נדמה ליlibby16/05/2010
או שהיום ניתוחים בריאטריים נהפכו לטרנד?
כל אחד שיש לו כמה ק"ג מיותרים חושב על ניתוח?
מזל שיש את הקריטריונים של BMI כדי למנוע ניתוחים מיותרים למי שלא באמת צריך, כי אם לא, כל ילדה אנורקסית שחושבת שהיא שמנה הייתה עושה את הניתוח הזה.
אם הייתי יכולה לרזות לבד ולשמור על המשקל לבד, לא הייתי שוקלת ניתוח בכלל!
האם אני לבד בדעה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא טרנט ויש קריטריונים ברורים
שולה זק16/05/2010הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי, בעקבות הכרזה שהשמנת יתר חולנית היא מגפת המאה.
היום שומעים יותר על הניתוחים וזאת בגלל העלאת המודעות בקרב הרופאים ובקרב הסובלים מהמחלה.
טוב יש קיטריונים, אותם יש לכבד ובדרך זו נקדם את המטרה של מודעות למחלה ומיגורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו תודה לאל
רוזי16/05/2010שהרפואה מתקדמתת ומאפשרת לנו לעשות את הניתוח כמו טיפול שורש כשלא עוצרים בזמן אז זה הופך לשורש אני אם סכרת ניכנסתי במישקל יחסית נמוך וחודשים אחרי אם לא היית עושה אני כבר היית אם אינסולין כשאני חושבת על זה יש צמרמורת להזריק 3 פעמים ביום מקווה בהמשך להיות מרוצה ולא לחשוב שעשינו טעות טעות היא להיות שמן וחולההההההההה אז צאו לדרך לא לפחד אנחנו לא 1 ולא אחורונים בהצלחה נשיקות חיזקו ואימצווווווווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי
ריקי16/05/2010אני גם חושבת כמוךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)