היום סגירה ראשונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היום סגירה ראשונה
    ג'ולי
    26/05/2010

שלום, היום אחותי היגיעה לסגירה ראשונה אחרי חודש של ניתוח טבעת ולהפתעתינו הרופא מנסה פעמיים להחדיר את החומר ולא מצליח, ומסביר שלדעתו יש בעיה, כמובן שישר נילחצנו, שלח אותנו לצילום רנטגן שהראה שהכפתור/שסתום תיסלחו לי אני לא כל כך יודעת איך קוראים לו אני רק ביום שישי נותחתי, היסתובב ו"מטייל" באיזור החזה.
    רק לאחר ממש כאבים שאחותי בכתה מהם ועינויי גדול היצליח הרופא לסובב את כפתור הזה בעזרת המחט שלו והיצליח להזריק ל-4, אבל היא ממש דיממה והירגישה בכאב נוראי.
    מה זה לכל הרוחות הדבר הזה מישהו יודע להסביר לי למה זה קורה? והאם כל חודש וחצי שהיא תיצטרך ליסגור היא תעבור את העינויי הזה ? היא כבר מדברת על להוריד אותה, כשאני אפילו עוד עם תפרים אני כבר חוששת. האם מישהו עבר את זה?
    אשמח לישמוע תגובות תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היום סגירה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות של הטבעת

שולה זק
    26/05/2010

קורה שהפורט זז ממקומו. זה לא קורה כל פעם. בדרך כלל מכניסים ומוציאים את הנוזל מהחבק ללא דימום, ללא כאב ותוך שניות.
    כל פעם שאחותך או את תרצו לנפח את הטבעת, על מנת להקטין את מעבר האוכל, או להוציא נוזל להגדלת המעבר, תצטרכו ללכת לרופא המנתח שיבצע את הפעולה הזו. זו פרוצדורה שלוקחת שניות ללא סבל. כל מנותחי הטבעת עוברים זאת. אני מניחה שאחרי שתרדו במשקל לא תצטרכו ללכת כל פעם לשנות את מעבר האוכל.
    בכל אופן...עברתן את הניתוח ואני בטוחה שתוך זמן קצר תתרגלו למהפך בחייכן ויחד עם הירידה במשקל, תהנו מאורח החיים החדש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו