מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום סגירה ראשונהג'ולי26/05/2010
שלום, היום אחותי היגיעה לסגירה ראשונה אחרי חודש של ניתוח טבעת ולהפתעתינו הרופא מנסה פעמיים להחדיר את החומר ולא מצליח, ומסביר שלדעתו יש בעיה, כמובן שישר נילחצנו, שלח אותנו לצילום רנטגן שהראה שהכפתור/שסתום תיסלחו לי אני לא כל כך יודעת איך קוראים לו אני רק ביום שישי נותחתי, היסתובב ו"מטייל" באיזור החזה.
רק לאחר ממש כאבים שאחותי בכתה מהם ועינויי גדול היצליח הרופא לסובב את כפתור הזה בעזרת המחט שלו והיצליח להזריק ל-4, אבל היא ממש דיממה והירגישה בכאב נוראי.
מה זה לכל הרוחות הדבר הזה מישהו יודע להסביר לי למה זה קורה? והאם כל חודש וחצי שהיא תיצטרך ליסגור היא תעבור את העינויי הזה ? היא כבר מדברת על להוריד אותה, כשאני אפילו עוד עם תפרים אני כבר חוששת. האם מישהו עבר את זה?
אשמח לישמוע תגובות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של הטבעת
שולה זק26/05/2010קורה שהפורט זז ממקומו. זה לא קורה כל פעם. בדרך כלל מכניסים ומוציאים את הנוזל מהחבק ללא דימום, ללא כאב ותוך שניות.
כל פעם שאחותך או את תרצו לנפח את הטבעת, על מנת להקטין את מעבר האוכל, או להוציא נוזל להגדלת המעבר, תצטרכו ללכת לרופא המנתח שיבצע את הפעולה הזו. זו פרוצדורה שלוקחת שניות ללא סבל. כל מנותחי הטבעת עוברים זאת. אני מניחה שאחרי שתרדו במשקל לא תצטרכו ללכת כל פעם לשנות את מעבר האוכל.
בכל אופן...עברתן את הניתוח ואני בטוחה שתוך זמן קצר תתרגלו למהפך בחייכן ויחד עם הירידה במשקל, תהנו מאורח החיים החדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)