מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח וסוכרתבלה01/06/2010
אני סובלת מסוכרת ומקבלת טיפול תרופתי ונאלצת לאכול 6 ארוחות ביום על מנת לשמור על רמת סוכר תקינה. אני מיועדת לעבור את ניתוח השרוול . שאלתי היא: איך מטפלים בסוכרת לאחר הניתוח ,אם אי אפשר לאכול כמעט בכלל? האם לוקחים טיפול תרופתי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת ואוכל
שולה זק01/06/2010לאחר הניתוח אוכלים הכל. פרט לחודש הראשון שמתחילים בנוזלים ובהדרגה עוברים לכלכלה רגילה.
בדרך כלל חלה הטבה משמעותית לאחר הניתוח בתחום הסוכרת. חלק מהמטופלים אף נפטרים מהתרופות לגמרי וחלק מורידים מינונים.
מי המנתח? ואם אפשר לשאול למה הוחלט על שרוול ולא מעקף?
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכפר סבא
בלה01/06/2010אני עומדת לעבור ניתוח שרוול בגלל גילי,69, בבית חולים מאיר בכפר סבא ואין לי מושג מי המנתח כיוון שהניתוח אינו פרטי.
עדיין לא הבנתי מה קורה בשלב הראשון עם הסוכרת. האם אני ארגיש רע בגלל שלא אוכל לאכול? האם אצטרך לבלוע כדורים?כיצד להתכונן למצב הבעייתי בו לא אוכל לאכול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בכפר סבא
שולה זק01/06/2010בכפר סבא מנתים דר' שוורץ ודר' פראן.
אחרי הניתוח תרגישי כמו אחרי ניתוח. מטושטשת וחלשה. אך תוך ימים אחדים תתחילי להתאושש, לשתות ולא לאט לעבור לכלכלה נוזלית ורכה.
אני ממליצה להיות במעקב של דיאטנית . בכפר סבא יש להם יחידה מעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וסוכרת
פרופ` אחמד מחג`נה01/06/2010אין שום בעיה לחולי סוכרת עם ניתוח בריאטרי ההפך הוא נכון. 70-80% מחולים אלו הסכרת נעלמת או מתאזנת תחת טיפול תרופתי מנימלי. לא מעט מהחולים הסכרתיים שנתחתי והיו מטופלים באנסולין וחלקם תחת משיבת אנסולין ללא איזון והכל התאזן ללא אנסולין. בעולם המערבי ובמרכזים מפורסמים מנתחים חולים עם מחלות מטבוליות וסכרת עם BMI מתחת 35 כטיפול במחלה המטבולית והסכרת. אין לך מה לחשוש ויהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלה
רוזי02/06/2010אני סכרתית ועברתי ניתוח בוולפסון לפני חודשים אני מאושרת זה לא מילה לא להאמין הסוכר ירד יפה בעקבות הניתוח צאי לדרך זה רק טוב יעשה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בלה05/06/2010תודה על התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הגיל מפריע לתרגיל
בלה06/06/2010אני מתקרבת ל69 האם אתם מכירים מישהו שעבר ניתוח שרוול בגיל כזה מתבגר
אשמח לדעת אם יש הבדל בלעבור את התהליך הזה בגיל כזה.
סיימתי את כל הבדיקות ויש לי תור לרופא במאיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב כללי
שולה זק06/06/2010שלום בלה,
אישית אני לא מכירה מנותחים בגילך. אך ידוע לי על מנותחים בגיל 72 ואף 77. תלוי במצב הכללי של המטופל. אני מניחה שאם הרופאים החליטו שאת מועמדת מתאימה לניתוח, כדאי לך ללכת על זה. חלק מהמחלות הנילוות יעלמו או יחול שיפור ניכר כמו למשל בסוכרת, לחץ דם. ואל תשכחי ככל שתהיי קלה יותר, לאחר שתשילי קילוגרמים ממשקלך, גם הרגליים ישאו אותך ביתר קלות.
בהצלחה ונשמח לשמוע ממך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בלה
רוזי06/06/2010אני נימצאת בסדנא בוולפסון רובם שם מבוגרים מאוד מאושרים הכי חשוב הבריאות לאט ובטוח וגם הליכה תעזור לך שבוע טוב בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן
פרופ` אחמד מחג`נה07/06/2010ניתחתי אנשים בגיל זה גם בגיל 74
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בלה07/06/2010הקלתם עליי בתשובתכם
עודדתם את רוחי, אעדכן בהמשך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)