צריכה עזרה....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה....
    פרח24
    05/06/2010

שלום,
    יש לי בעיה,קיבלתי החלטה לעשות את ניתוח השרוול הגעתי לרופאת משפחה שלי אשר המליצה לי בחום על ד"ר בשארה הזמנתי תור דרך מושלם אצל בשארה עברתי את כל הבדיקות שהוא נתן לי לעשות וניקבע לי תור לניתוח לעוד כחודש.
    ביקשתי בקשה להיתחייבות לבית חולים רמב"ם והבקשה נידחתה בטענה שאגש לבית חולים כרמל
    אני מבוטחת בכללית.
    הגשתי ערעור ואין לי עדיין תשובה כמו כן, יש לי 2 חברות שכן קיבלו מכללית את הניתוח ברמבם אצל בשארה
    האם שמעת על הבעיה הזו בכללית? מה ניתן לעשות??
    אני ממש מיואשת ומפחדת אני לא רוצה להפסיד את התאריך שיש לי חיכיתי לו בקוצר רוח עכשיו שאני מוכנה נפשית לניתוח כולם מתנערים בכללית מהאחריות לתת התחייבות
    אשמח לעזרתך...
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אציין כי

פרח24
    05/06/2010

ה BMI שלי הוא 44.7 ובהחלט אני יכולה לעבור את הניתוח הזה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שלא מבררים מראש

שולה זק
    05/06/2010

שלום רוני
    אני בכל יום זועקת בקולי קולות קודם לברר עם הקופה לאן ולמי מקבלים התחייבות ורק אחר כך לגשת למנתח.כללית נותנת התחיבות לפי אזור מגורים ולפי הסכמים שהיא חתומה באזור מגורייך עם מרכזים רפואיים ועם רופאים.
    צר לי על העוגמת נפש שנגרמת לך. התור ליעוץ שהיית אצל דר' בשארה זה במסגרת המשולם שיש לך זכות להתיעץ עם מומחה. את משלמת כ 700 ש"ח ומקבלת החזר של 80%. לא כך זה עובד עם טופס 17, התחייבות לניתוח.. דר' בשארה מנתח גם באסותא לב המפרץ ותוכלי לעשות הניתו שם, אבל זה כרוך בהשתתפות כספית די גבוהה.
    את מוזמנת להתקשר אלי ונראה איך אפשר לעזור לך לקדם הנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו