טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי את הניתוח בתאריך 1-6-10 וברצוני להודות לד"ר מחגנה על היחס והסובלנות הוא לא רק רופא אלה מלאך בהתיחסות לכול מטופל. אני 10 ימים מהניתוח מעקף ואני עדין חלשה וקשה לי לאכול אני אוכלת ממש מעט וכבר מלאה אני משתדלת להקשיב לבטן. לפעמים אני אומרת לעצמי למה היתי צריכה את הניתוח אבל עומד לנגד עיני המטרה לרדת במשקל\ אני רוצה להודדות לצוות הפורום על התמיכה שלהם מן ההתחלת התהליך ועד עתה תודה מאתי ק.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שמחה שאת חשה בטוב. בימים הקרובים תחלוף החולשה ולאט לאט תיכנסי למסלול של תפריט מאוזן. את אחרי...ואני חושבת שבחרת בדרך הנכונה. אל תשכחי כל ההתחלות קשות ואת עכשיו בתחילת הדרך לשינוי. ועם שינוי צריך להתמודד והשינוי הוא חיובי, כך שההתמודדו תגרום לך נחת. . אנחנו כאן ונשמח לשמוע עדכונים. בהצליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר