מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 2יניב11/06/2010
שלום לכולם
בעוד חמישה ימים ימים יחלפו שלושת החודשים הראשונים שלי לאחר ניתוח שרוול
התחלתי במשקל 165 עם BMI של 50+
נותחתי אצל ד"ר מחג'נה המופלא בעל ידיי הזהב ולב שכולו נשמה טהורה.
היום אני שוקל 135.7 שזה 700 גרם עד ל30 ק"ג שאני בטוח שיעופו עד יום ראשון :)
קצב הירידה שלי משתנה ולעיתים ישנה עצירה של שבוע באותו משקל ואז שוב ירידה של קילו ליומיים.
לאחרונה התחלתי בעסק חדש ועצמאי הדורש עבודה פיזית ומאומצת יותר מזו שעבדתי בה קודם אוני חושב שזה תורם המון לירידה שלי. ה BMI שלי עדיין גבוה 143 אבל אני בהחלט אופטימי לאור התוצאות.
לפני כשבוע הלכתי לחנות הבגדים כדיי להכין עצמי לקיץ ושמחתי לגלות שירדתי ב3 מידות
הסביבה מגיבה מוזר חלק טוענים שרואים ירידה וחלק בכלל לא מבינים אם עשיתי ניתוח או לא
אבל המקל לא משקר וכיף לי ברוב הפעמים לעלות עליו ולגלות שירדתי עוד חצי קילו או קילו
אחד הדברים שהכי קשה לי איתם אלו הן הצרבות האיומות וההתעוררות בלילה (שקצת חלפה) בגלל צרבות.
אני לוקח לוסק פעמיים ביום וזה עוזר מעט.
אני אוכל כמויות ממש קטנות בצלחת מאוד קטנה ומתרגל את אישתי תמיד להגיש לי בצלוחית קטנה את המזון.
בהתחלה הייתי מקבל צלחות גדולות וגדושות והעיניים היו מתעצבנות שהן לא מצליחות לאכול את כל הטוב שיש בצלחת
היום זה אחרת האכילה בצלוחיות קטנות עוזרת לעיניים ולמח הדפוק של השמן הזה להיות שמח שהוא סיים את האוכל ולתחושת סובע טובה ולא לחוצה.
בכל מקרה בחשבון פשוט נותרו עוד 50 ק"ג נוספים להוריד למשקל היעד הסופי ואני מקווה שבשנה וקצת הקרובות נגיע לשם לאט ובביטחה.
מבטיח לעדכן בהמשך
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב יניב
שולה זק11/06/2010כל הכבוד!!! הישג נפלא והתנהלות למופת.
חייבת לציין ולשבח את האכילה בצלחות קטנות. אחלה אחלה אחלה. הרי אנחנו אוכלים עם "העיניים " וצלחות גדולות הן "חגיגה לעיניים " ואתה פשוט מחנך את עצמך לשינוי הרגלי אכילה שאוכלים עם הפה רק מה שצריך וכמה שיכולים.
הסביבה....לא תמיד מבינה מה קורה, לא מספיק ערה והאמת גם לעיתים לא מפרגנת. כך שבמקרה שלך התוצאות מדברות ואין צורך "להצטדק" ולהסביר. המחוג במשקל נע כלפי מטה, המידות בחנות יורדות, אתה מרגיש טוב. הנה האור שלך בדרך להמשך עד השגת היעד. ממליצה להיות במעקב של דיאטנית במהלך החודשים הראשונים וכן לשלב פעילות גופנית..
בהצלחה ותמשיך לעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניבוששששששששש
ריקי11/06/2010כל הכבוד לך .המון הצלחה. גם לי יש מידי פעם צרבות ואני לוקחת גם את הכדורים שאתה לוקח. מאחלת לך המון בריאות ואושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה וריקי על החיזוקים
יניב12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתודות לך יניב
שולה זק12/06/2010בוקר טוב
תודה לך יניב על התשובות והמידע שאתה חולק כאן בפורום. כל אחד ואחת מהווה תמיכה לקבוצה הנהדרת כאן.
אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני.
שיהיה לך המשך יום נעים (וטעים) חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
יניב12/06/2010אכן היה נעים ומאוד טעים שבת שגתית כזו ובכל זאת אני מרגיש שאכלתי המון יחסית ודברים מתוקים גם
אישית אני לא חושב שזה נורא ואפילו דיי בסדר לסטות קצת ובתנאי שיודעים לחזור לשביל ומהר
לגבי בקשתך אשמח לשוחח איתך בטלפון אבל אני חושש שאשכח כי אני מאוד עסוק בהקמת עסק חדש
אז אם תמצאי כמה דקות אשמח שתפריעי לי ונדבר
יניב
0507618116* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה שפויה
שולה זק13/06/2010שלום יניב,
אני נגד (באופן חד משמעי) להימנע מאוכל ולהימנע מדברים שאנחנו אוהבים. אין סטיה, אין חטא, אין גניבה. מותר ורצוי לאכול הכל אבל!!!!! הכל באופן שפוי ומבוקר. לא לישר פינות לעוגה שלמה. לא לחסל חפיסת שוקולד קוביה קוביה. לא ללקק חצי קילו גלידה ולא להתרגש במונדיאל עם קילו פיצוחים.
פשוט יש לזכור שכל קילו עובר דרך הפה ולהיות מודעים למה שנכנס. זאת כל התורה.
יש לנו את הכלי "השוטר" הצמוד - פשוט להשמע לו ולהשתמש בשרותיו. להנות מהכל ללא הפרזה והגזמה.
אתה משלב שתי התחלות חיוביות עכשיו עסק חדש ואורח חיים חדשים - בהצלחה גדולה בשתיהן.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
ליאור12/06/2010כל הכבוד לך .
כיף לקרוא את היומן מסע שלך - .
אני יודע טוב מאוד איך משקל התחלתי גבוה עושה את המסע ארוך , אבל מבטיח לך שהדרך משתלמת.
תמשיך ככה .
עוד טיפ קטן שקיבלתי מהדיאטנית : עם הצלחת הקטנה כדאי לאכול גם בכפית קטנה ומזלג קטן - להבטיח ביסים קטנים ולעיסה טובה .
בהצלחה ושבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
יניב12/06/2010תודה על התגובה והחיזוקים
אני בהחלט מכיר את השיטה ויודע שככל שהכמות הנכנסת בכל פעם היא קטנה יותר כך ניתן לאכול ולשבוע בצורה טובה יותר ובלי להלחיץ את הקיבה ולגרום לכאבים
תחושת השובע מגיעה כך מהר יותר בשונה מתחושת המחנק כשאוכלים מהר ולא מקפידים על כמויות ועל לעיסה הגונה
בכל מקרה אני בהחלט מסכים ומשתמש כבדרך קבע בכלים קטנים מתוך תחושה אישית.
בהצלחה לכולנו
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
פרופ` אחמד מחג`נה13/06/2010כל הכבוד. ישר כח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)