שולה תמחקי בבקשה כל מה שכתבי פה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולה תמחקי בבקשה כל מה שכתבי פה
    חלי בוזגלו
    12/06/2010

שבטעות לא אוריד לאף אחד פה את המוטביציה..
    מצטערת שאני בניגוד אליכם לא "מבסוטית" מהניתוח..
    אם הייתי יכולה לשמור.. ולעשות דיאטה.. הייתי עושה את זה בלי ניתוח..
    אני לא מרוצה.. אני לא מאושרת.. לי לא טוב..
    ובשבילכם אני ממורמרת..
    אז אני ממורמת בעיניכם.. סבבה!
    אני בטוחה שאסתדר גם בתור המשכיות כשמנה.. חייתי עם זה 24 שנה.. ואמשיך..
    תודה רבה לכולם.. היה נחמד פה..
    ממך שולה אני מבקשת.. תמחקי כל תגובה שהייתה לי פה בפורום.. שחלילה לא אבאס כאלה לפני ניתוח..
    אחח אחח.. לא הכל ורוד בחיים אבל יהיה בבסדר!
    כל טוב לכם שבוע טוב ושוב.. אבקש למחוק הכל!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב חלי

שולה זק
    12/06/2010

צר לי שאת מוציאה דברים מהקשרם ובוחרת ללכת בכיוון נגחני והרס עצמי. כולם כאן ניסו לעזור עד כמה שניתן במדיה זו. ניסינו להסביר לך שכבר עשית את המהלך, את אחרי הניתוח. נכון שיש ימים לא נוחים ולעיתים לא קלים, מבחינה כירורגית את בסדר. אין דליפות, אין סיבוכים אחרים. תני סיכוי לעצמך ולניתוח להוכיח שכן ניתן להצליח והכל יהיה בסדר. לו הייתי יכולה לקנות חופן סבלנות הייתי אישית מביאה אותו לפתח ביתך.
    אם את בכל זאת חושבת שיש מהו בניתוח עצמו לא בסדר, יש לך זכות לפנות להתיעצות עם רופא נוסף. למען השקט הנפשי שלך, אולי באמת תעשי זאת.
    בינתיים אני מאחלת לך אחלה של שבוע. את בחורה צעירה, כל החיים לפנייך.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת. אשמח לשמוע אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חלי

ריקי
    12/06/2010

היי חלי . דיברתי איתך כאן והשארתי לך את הפלא שלי כמה וכמה פעמים ולא צילצלת. אני מוכנה לעזור לך וכולם מוכנים לעזור לך פה אבל אם לא תסכימי לעזור לעצמך אז ממש אי אפשר. .ואני אשמח לדבר איתך מתי שתירצי בכל ז\מן שתירצי. אני חושבת שאני יכולה לעזור לך. ובכלל אני חושבת שפה זה המקום לדבר על הכל . וכולם תומכים בכולם. אבל הבעיה היא שאת עוד לא יודעת מה את רוצה מעצמךך. אני פה אם תרצי.0543934147.ובכלל מי שרוצה לדבר ולהיתיעץ. טוב שיש לנו את שולה ואת כל האנשים המופלאים . אז חלי קחי אומץ וצלצלי. אם לא תוכלי אני מוכנה לצלצל. אני חושבת שאמרתי כבר הכל. וגם אם לא חלי אני מאחלת לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חלי

כרמלה
    12/06/2010

היי חלי
    אשמח גם לעודד אותך במידה ותרצי כדאי אולי שתשמעי לאחרים שעברו את הניתוח ותשאבי מהם את כל הכוחות למשל דברי עם ריקי היא מאוד מעודדת ונותנת חיזוקים רבים אל תשקעי בתוך עצמך תפרחי ותעלי רק למעלה תחשבי שאת בדרך להצלחה ותהיי אפטימית ותראי שיהיה טוב.
    מתחיל שבוע חדש ומאחלת לך שיהיה לך הכי קל והכי נעים בהמשך ושעוד תקופה תצחקי על כל הדברים האלו שקרו לך.
    בהצלחה רבבבההההההה ושבוע טוב ונפלא לך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו