יש לי עוד שאלות אליכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי עוד שאלות אליכם
    צנובר
    13/06/2010

שלום לכולם,
    אני 12 יום לאחר ניתוח שרוול, וכבר מרגיש פה כמו "בבית".
    כפי שכבר כתבתי כאן, בסה"כ מרגיש בסדר. די חלש אבל זה נראה לי הגיוני בהתחשב בכמויות הקטנות של מזון שהגוף צריך להתרגל אליהן.
    יש לי שילשולים ובחילות וזה קצת מדאיג אותי, למרות שהמנתח אמר לי שזו תופה שכיחה ולא מדאיגה, איך זה אצלכם?
    בנוסף יש לי צרבות שמופיעות בעיקר בלילה, למרות שאני לוקח אופרדקס בכל בוקר, האם זה עובר עם הזמן?
    שמעתי שצריך לעשות דיאטה עם מעט סיבים ואיני מבין מדוע, והאם זה זמני?
    האם ניתן לעשות בבלנדר מיצי פירות עם חלב? והאם יש הגבלה על סוגי הפירות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי עוד שאלות אליכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דור

ליאור
    13/06/2010

כדי להמנע מצרבות שמופיעות בעיקר בלילה מומלץ לא לאכול כשעתיים לפני השינה .
    אם אתה בכל זאת צריך לאכול משהו בטווח השעות האלה , תשתדל שזה יהיה משהו קל ( מעדן וכו)
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור, תודה

צנובר
    13/06/2010

תודה על תשובתך.
    האמת, הלילה החלטתי לא לאכול לפני השינה, וזה באמת שיפר את המצב. עדיין לא העביר לגמרי אבל היה יותר טוב מאשר בלילות הקודמים.
    ושוב, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דור

ריקי
    13/06/2010

אני היום חודשיים לאחר הניתוח ועדיין יש לי צרבות מידי פעם אל דאגה זה יעבור במשך הזמן. ולגבי שאר הדברים אם הרופא אמר לך ככה אז לא צריך לדאוג. מי אנחנו ליד הרופאים. בהצלחה דור תרגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו