מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני גרה בחו"ל ורוצה להנתח בארץRachel14/06/2010
אני גרה בחו"ל ורוצה להנתח בארץ, היות ולפניי כמה שנים נחקק חוק שאומר שמי שאינו מתגורר בארץ לא מכוסה אחריי שלוש שנים,גם אם ממשיכים לשלם - הפסקנו את התשלום ולכן נאלץ לשלם את הניתוח מכספמוץ
כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות:
1. מי הרופאים הטובים ביותר בתחום ? נתוח מעקף קיבה
אני בקשר עם פרופ רובין שמנתח באסותא ובמדיקל הרצליה
ועם דר נחום בגבלייבטר מהדסה
2. באסאתא נאמר לי תחילה שהעלות היא 38,000₪ כולל הכל אבל כשהתקשרתי אתמול נאמר לי שהסכום אינו כולל את במנתח עצמו (שבוודאי יכפיל את העלויות,מן הסתם)
בהדסה - בררתי ונאמר לי שהעלות היא כ- (!!!!) 100,000₪ לא כולל הסטייפלרים אם יהיה בהם צורך
שאלתי היא - לפי מה שקראתי בפורום זה נראה לי עלויות גבוהות הרבה יותר מכל מה שקראתי בפורומים.
מה בדרך כלל זמן המתנה, ואיזה עיצב טובה תוכלו לתת בעיניין הניתוח הגדול שלא קיבלתם/לא ידעתם לפניי והרגשתם שחבל שלא היתה לכם האינפורמציה.
שכולם ירגישו טוב,יהיו מאושרים בבראותם וברזונם (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק14/06/2010כל המנתחים הם מנתחים בכירים שהתמחו בתחום. כולם טובים בתחום .
לצערי, איני יכולה לעזור לך בתחום העלויות, הפניות והמתנות. גם איני יודעת איך פועל ה"שוק" הפרטי" למי שלא מבטוח כלל.
אני יוצאת מתוך הנחה שאת עומדת בקריטריונים של BMI35-40 עם מחלות רקע נילוות. או BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות רקע. גם אם תרצי לממן הניתוח מכיסך, את אמורה לעמוד בקריטריונים.
האם מותר לשאול למה דוקא ניתוח מעקף קיבה ולא שרוול למשל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)