היי עזרו לי בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי עזרו לי בבקשה
    yb
    14/06/2010

שלום, פניתי כמה וכמה פעמים לאתר ואני שמחה שיש כזה צוות שמוכן לתת את כל הפרטים והמידע שצריך...

אני בת 26 כמעט וסובלת מהשמנת יתר כבר 16 שנה. נמאס לי מעצמי ומהמראה שלי והדימוי העצמי שלי נמוך, אני חושבת פעמיים אם לא שלוש לפני שאני יוצאת מהבית.
    ה- BMI שלי בערך 38, אני סובלת מבעיות גב וברכיים, ואני מעוניינת לדעת מה הם הסיכויים שיאשרו לי לעבור ניתוח טבעת.

אני מכירה שני אנשים שעשו את הניתוח, הם היו פי 4 ממני והיום אני פי 2 מהם....

אני על סף ייאוש והתמוטטות... ניסיתי הכלללל! רדוקטיל, שומרי משקל, דיאטות שונות של אולגה רז, אטקינס, חדר כושר.... והרשימה עוד ארוכה!

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי עזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה בקריטריונים

שולה זק
    14/06/2010

שלום לך, עם BMI כמעט 38 את לא עומדת בקריטריונים. כאבי גב וברכיים הם לא אינדיקציה בפני עצמה לאישור הקפות לקבלת התחייבות. לא ציינת אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
    ניתוח הוא לא תהליך של הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. אחרי ניתוח (במיוחד טבעת) צריך כח רצון חזק ושיתוף פעולה מלא של המטופל. יש לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט מאוזן ומתאים, להיות במעקב שלה בחודשים הראשונים כמו כן רצוי לשלב פעילות גופנית. צריך להתרגל לאכול לאט, ללעוס היטב, ארוחות קטנות כל 3 שעות בערך. בקיצור יש לשנות אורח חיים והתנהלות. לא ציינת אם ניסית בעבר לרדת במשקל והאם לקחת הנושא ברצינות.
    אנשים שהיו פי 4 ממך, עמדו בקריטריונים לניתוח ואני שמחה לשמוע שהם מצליחים במשימה. את יכולה לגשת להתיעצות עם כירוג בתחום ניתוחי הקיבה. להביא מרופא המשפחה מכתב עם ההסטוריה הרפואית שלך ולאחר פגישה איתו תראי אם יש לך סיכוי. חבל להתחיל תהליך ואחר כך לספוג עוגמת נפש שהקופה לא מאשרת או המנתח לא מוכן לנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז...

yb
    20/06/2010

אני בקופ"ח לאומית ומאזור המרכז.
    אני מיואשת וכל מה שניסיתי לא עוזר. ניסיתי להתייעץ עם דיאטנית, התעמלות, לאכול כל 3 שעות.... ניסיתי הכלללללל! כל מה שתגידי - ניסיתי.

אני יודעת שזה דורש המון כוח רצון. ויש לי כוח רצון פשוט כל מה שניסיתי לא הצליח. אני לא מצליחה לרדת ולו גרם אחד! אני עולה במשקל גם כשאני שומרת ועושה ספורט...

יש לי בעיה של התמכרות לאוכל. אני יכולה לאכול ארוחות שלמות בלי להיות רעבה. אני צריכה משהו שיגביל לי את הכמויות כי לבד זה בלתי אפשרי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

שולה זק
    21/06/2010

תצרי עימי קשר ונראה איך נוכל להתקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות אורטופדיות

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/06/2010

אומנם כאבי גב וברכיים אינם בקרטריונים היבשים של מחלות נלוות להשמנה אבל לאחרונה אני מקבל חולים אשר הופנו דרך אורטופדים לניתוח השמנה כאשר הם בגבול התחתון של ה BMI הרצוי. כמובן כל מקרה נבחן לגופו.
    לא צריך לשלול את הזכות לניתוח לחולים הללו. אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו