עוד מעט חודש אחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד מעט חודש אחרי
    ג'ולי
    14/06/2010

נותחתי ב- 21.5.10 טבעת בהתחלה היה קצת קשה כמובן, עד היום לא אוכלת כל דבר כמו אורז, פסטות, ובטח ובטח לא בצקים(בורקס, מלאווח,) וממתקים, היחלטתי שזהו אלה האוייבים שלי מהם שמנתי ב- 4 שנים האחרונות, ומהיום של הניתוח לא נוגעת בהם.
    מה שמפתיע אותי זה הכמויות זה כזה מצחיק שאוכלים מעט כמו תינוק, בעלי והבנות של היו צוחקים עליי בעבר איך אני הייתי "מפארת" את הארוחה , והיום הם צוחקים שאין מקום לפאר את הארוחה ..., אני מאוד שמחה שעשיתי את הניתוח הזה אני היתחלתי אם מישקל של 103.5 ק"ג היום אני 10 ק"ג פחות!!!!!, אוכלת בעיקר מרק ירקות עם עוף או חזה עוף, ליפעמים טוחנת ליפעמים לא אבל בקערית קטנה כמו קורנפלקס והיבטחתי לעצמי כשמגיע הגרפס אני מפסיקה וקמה מהשולחן, ובערב שבת אולי קציצה אם ירקות, ובבוקר בעבודה יוגורט 1.5% שומן, שותה לפחות 2 ליטר מים, והכי חשוב ניגמלתי מדיאט קולההה ,מחכה כבר לסגירה הראשונה שתהייה רק ב- 29.6 . מקווה שאמשיך ככה אני ממש אם מוטיבציה כבר מתחילים ליראות תוצאות עדיין לא קניתי בגדים אני יחכה עוד קצת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד מעט חודש אחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישר כח ג'ולי

שולה זק
    14/06/2010

כל הכבוד לאופטימיות ולנחישות. ההתנהלות שלך ראויה להערצה. רואים ש"עשית שעורי בית". היום את מודעת למגבלות וליתרונות ולתוצאות ומתנהלת בהתאם.
    בהצלחה בהמשך והמשיכי לעדכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גולי

ריקי
    15/06/2010

כל הכבוד. תמשיכי כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו