מי יכול לעזור?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מי יכול לעזור?
    מיכאלה
    19/06/2010

שלום למנהלי וקוראי הפורום,

אני רוצה לעשות את הניתוח והבנתי שאני לא עומדת בקריטריונים.
    ה - BMI שלי 33.5, אני לא סובלת ממחלה מסוימת ברוך השם אבל סובלת מאוד בגלל המשקל - גם פיזית.
    יש לי לחץ דם גבוה (גבולי), עייפות וכבדות ועוד כל מיני דברים שלא אפרט....
    הסבל הגדול יותר הוא נפשי וההשפעה של המשקל על כל תחום ותחום בחיי.
    שוב, לא אפרט אבל רציתי לברר אם יש אפשרות שאקבל זכאות לניתוח אם תהייה לי המלצה מפסיכיאטר (הבנתי שצריך) גם אם אני לא בטווח ה - BMI הנדרש?
    אם אין ברירה אני אפילו אעלה כמה קילוגרמים כדי שיאשרו לי ואם עניין הסבסוד עומד פה על הפרק אז אני מוכנה גם לעבור את הניתוח באופן פרטי.

את התשובה היבשה שאני לא עומדת בקריטריונים כבר קיבלתי,
    אני פונה אליכם כדי שבבקשה תייעצו לי מה כן אני יכולה לעשות כדי לקבל את ה"כן" המיוחל.

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור/לייעץ.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי יכול לעזור?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשים ולא תירוצים

שולה זק
    20/06/2010

שלום מיכאלה,
    את יכולה לעשות - בזה שתחליטי לעשות למען הירידה במשקל. וזה אומר ללכת לדיאטנית. לקחת ברצינות את המלצותיה. להרשם לקבוצת תמיכה. לשלב פעילות גופנית ותראי - הפלא ופלא - התוצאות לא יאחרו לבוא. בדרך זו את תרדי במשקל, תשני אורח חיים. תלמדי לאכול נכון ותאמיני לי שבמצבך היום זה אפשרי. אם לרגע חשבת שניתוח זה הופ וגמרנו - טעית!!!! אחרי ניתוח צריך לעשות בדיוק אותו דבר מה שפרטתי לך לעיל.
    הנה לך "הכן" המיוחל. אנחנו נלווה אותך כאן בשמחה ונעודד אותך על כל 200 גרם שתרדי במשקל.
    את לא אוהבת לשמוע שאת לא בקריטריונים - אבל זה נכון ועליך להיות שמחה שאת בריאה ועם מעט כח רצון את יכולה להצליח לרדת במשקל ולהיות גאה בעצמך. תראי איזה אבסורד - את מוכנה להשקיע לעלות במשקל בכדי לעמוד בקריטריונים- אבל לא משקיע בפעולה ההפוכה. חשבת על זה שכל מה שאת מעלה צריך אחר כך גם להוריד? אז תשקיעי מאמצים חיוביים בירידה במשקל ותאמיני לי שתצליחי
    שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך למהר להסיק מסקנות...

מיכאלה
    20/06/2010

שולה תודה על התשובה המהירה קודם כל,
    הדברים שאת רושמת נכונים אבל אינך מכירה אותי ו/או את היסטוריית ההתמודדות שלי עם ההשמנה.
    ויש בהחלט היסטוריה ארוכה שקדמה לפנייה שלי לעבור ניתוח וקדמה לכתיבת ההודעה (הנואשת) פה בפורום.
    זה אמור להיות מובן שלא אשתף כאן בפורום יותר ממה ששיתפתי, אני רק יכולה לכתוב שהרצון וההחלטה שלי ממש לא פזיזים ואפילו להיפך.
    אני כמובן יודעת שזה לא פיתרון קסם וגם מודעת לכל הקשיים/סיבוכים הנלווים לתהליך פולשני שכזה וכן - גם לעבודה שלאחר מכן.
    שנים ארוכות עברו עד שבכלל הרשיתי לעצמי לחשוב על האפשרות הזו ולהתחיל לבדוק.
    בשנתיים האחרונות גם ליוויתי מקרוב שני אנשים שעברו את הניתוח - אחד מהם עדיין לא הגיע למשקל המטרה והשנייה כבר כמה שלבים אחריי ונכון, זה לא נגמר במשקל מטרה.

זה הדבר הנכון לי לדעתי ושיעזור לי לאסוף את כוחותיי בהמשך,
    כוונתך טובה ואני מודה לך אך אם יש לך תשובה אחרת לתת לי שתעזור לי לקבל את ה"כן" שאני מייחלת לו שזה לעבור את הניתוח או אם יש מישהו שקורא את ההודעה ויש לו מה להוסיף...
    בבקשה הגיבו ותודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסיקה מסקנות מנסה לעזור

שולה זק
    20/06/2010

אני משוכנעת שאת מנסה וניסית. רק שצר לי לאכזב אותך - את לא עומדת בקריטריונים לניתוח, כך שלא תוכלי לעבור אותו לא דרך הקופה, לא דרך ביטוח פרטי ולא פרטי - בכל דרך שהיא.
    את מוזמנת להתקשר אלי ואולי יחד נוכל למצוא כיוון/דרך - איך לעזור לשינוי אורח חייך, הרגלי אכילה , התנהגות, חשיבה - דברים שיביאו לירידה במשקל ושמירה על התוצאות לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו