מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מדוע לועדה באסותא חיפה לוקח חודש?יעל21/06/2010
אני כרמיאלית ,בקופ"ח מכבי.
הייתי אצל קוזקוב ועברתי את כל הבדיקות קיבלתי אישור (טופס 17)והתקשרתי לאסותא חיפה לעוד חודש????.
אוליי אני צריכה להזמין תור לכירורג דרך הרופאים שעובדים באסותא?
כי רצוני לעבור בצפת שמעתי על דשקבסקי ובקצב הזה נראה שאעבור את הניתוח ...בחורף.
ומצד שני:-)
ממליצים לי על אסותא.
מה עושים?אני מבולבלת וחשבתי שבאוגוסט אני אהיה אחרי .הכל.. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה להיות מבולבלת?
שולה זק21/06/2010התור באסותא לועדה הוא לא לפי הרופא המנתח. זו המדיניות של מכבי לערוך ועדה ומופנים לאסותא מכל המרפאות ומהרכזים הרפואיים, מטופלי מכבי . כנראה התורים מלאים.
אין קשר לרופא המנתח ולתור לועדה.
כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי מבלי לשלם השתתפות עצמית או באסותא ולשלם השתתפות עצמית.
שוב, אין קשר למי מנתח למועד לועדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קובעים פגישה עם דר' אחמד מחג'נה
יעל21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2010אם את בקופ"ח מכבי תוכלי לבוא אלי לאסותא. תתקשרי למספר 8810663-4 מקבל בימי רביעי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
כרמלה21/06/2010גם אני מחכה כבר הרבה זמן לוועדה זה באמת לוקח זמן המתנה של חודש אך סבלנות חיכנו כל כך הרבה עוד קצת וזה מגיע.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)