מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול- אצל מישרי22/06/2010
אתמול עברתי וועדה ואישרו לי ניתוח שרוול. אני מבולבלת ולא יודעת במי לבחור . באופציה הפרטית אבחר באוסנת רזיאל אבל לא בטוחה שנכון לשלם כ"כ הרבה על ניתוח שניתן לבצע ללא עלות, אני במכבי ומאפשרים לי להינתח אצל פרופ' רובין. מישהו עבר ניתוח אצלו ויכול לספר עליו? גם אצל ד"ר שמעונוב או שכטר המליצו. מישהו יודע. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' רובין מנתח מצויין!!!!
עידית23/06/2010אמנם יש צורך לחלוב אותו כשרוצים מידע,
אבל מעבר לזה הוא מתקתק את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתחים מומחים ומנוסים
שולה זק23/06/2010שלום שרי
כל המנתחים בתחום ניתוחי קיבה הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום. מרביתם עובדים בבתי חולים ציבוריים ובמקביל במרכזים הפרטיים. כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה לעבור ניתוח. וודאי עם הקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחייבות - שם זה ללא עלות כספית כלל ולברר איפה תור ההמתנה לניתוח הקצר ביותר.
כמו כן את יכולה לעבור את הניתוח באחד המרכזים הפרטיים, שם את נדרשת להשתתפות עצמית והתעריפים שונים ממקום למקום וממנתח למנתח.
יש עשרות מנתחים וכולם טובים, מוכשרים ומקצועיים. תקבלי כאן ובפורומים אחרים אין ספור המלצות - כל אחד והמנתח שלו.
על מנת למנוע בלבול ועוגמת נפש אני ממליצה:
1. לוודא בקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחיבות.
2. לודא במרכז מי הרופאים המנתחים ולאיזה מהם התור הקצר ביותר.
3. לברר לאיזה מרכזים פרטיים את מקבלת התחייבות ומה גובה ההשתתפות העצמית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)