ניתוח שרוול- אצל מי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול- אצל מי
    שרי
    22/06/2010

אתמול עברתי וועדה ואישרו לי ניתוח שרוול. אני מבולבלת ולא יודעת במי לבחור . באופציה הפרטית אבחר באוסנת רזיאל אבל לא בטוחה שנכון לשלם כ"כ הרבה על ניתוח שניתן לבצע ללא עלות, אני במכבי ומאפשרים לי להינתח אצל פרופ' רובין. מישהו עבר ניתוח אצלו ויכול לספר עליו? גם אצל ד"ר שמעונוב או שכטר המליצו. מישהו יודע. תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול- אצל מי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' רובין מנתח מצויין!!!!

עידית
    23/06/2010

אמנם יש צורך לחלוב אותו כשרוצים מידע,
    אבל מעבר לזה הוא מתקתק את הניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנתחים מומחים ומנוסים

שולה זק
    23/06/2010

שלום שרי
    כל המנתחים בתחום ניתוחי קיבה הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום. מרביתם עובדים בבתי חולים ציבוריים ובמקביל במרכזים הפרטיים. כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה לעבור ניתוח. וודאי עם הקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחייבות - שם זה ללא עלות כספית כלל ולברר איפה תור ההמתנה לניתוח הקצר ביותר.
    כמו כן את יכולה לעבור את הניתוח באחד המרכזים הפרטיים, שם את נדרשת להשתתפות עצמית והתעריפים שונים ממקום למקום וממנתח למנתח.
    יש עשרות מנתחים וכולם טובים, מוכשרים ומקצועיים. תקבלי כאן ובפורומים אחרים אין ספור המלצות - כל אחד והמנתח שלו.
    על מנת למנוע בלבול ועוגמת נפש אני ממליצה:
    1. לוודא בקופה לאיזה מרכז רפואי את מקבלת התחיבות.
    2. לודא במרכז מי הרופאים המנתחים ולאיזה מהם התור הקצר ביותר.
    3. לברר לאיזה מרכזים פרטיים את מקבלת התחייבות ומה גובה ההשתתפות העצמית שלך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו