מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רעבהעדי26/06/2010
שבוע טוב לכולם.
אני בסה"כ בסדר, קצת יותר מחודש וחצי לאחר הניתוח.
בימים האחרונים לא יודעת מה קורה לי, אני יותר רעבה,
אני לא מצליחה להחזיק 3 שעות, אני אוכלת טוב -אוכל בריא,
לא נופלת על שטויות.
במשקל אני תקועה 15 קילו כבר שבועיים.
קצת מבאס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה - לא נורא
שולה זק26/06/2010היי עדי.
תחושת רעב יכולה להופיע וזה לא נורא. אז גם אם לא עברו 3 שעות את יכולה לאכול משהו להשתיק את הרעב.. אני שמחה לשמוע שאת מסתדרת עם היתוח ואוכלת ברי ונכון. אז לאכול בין הארוחות כי מתחשק או כי רעבים - מותר לפעמים . רק לא להגזים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור27/06/2010תוכלי לפרט אחרי איזה ארוחות את מרגישה רעב ? ארוחות ראשיות ? ארוחות ביניים?
מה את אוכלת וכמה לפני שנהיית רעבה ? בעיקרון לא לחכות לרעב "כבד" כי אז את הארוחה הבאה כנראה תאכלי מהר מידי , ואלי יותר מידי.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
עדי27/06/2010תודה על התגובה...
היו לי יומיים שפשוט הייתי כל הזמן עם הראש באוכל.
לא משנה אחרי איזה ארוחה, כעבור שעה, שעתיים כבר הרגשתי רעבה.
אכלתי ב14:00 ארוחת צהרים, ב-16:00 כבר התעלפתי מרעב.
אכלתי ב-16:00 פרוסת לחם עם טחינה ומעט סלט ירורות, פירגנתי לי עם ארטיק לקינוח
בשעה שש כבר חיפשתי עוד פעם.
אלו הדוגמאות...
אני מקווה שזה פשוט היה סוף שבוע, היום כבר היה יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור28/06/2010נראה לי שלארוחת צהרים מה שתארת לא מספיק עשיר ומאוזן :
לדעתי פרוסת הלחם מיותרת , במקומה עדיף קצת בשר \ טונה \ דג...
עדיף לאכול (בעיקר בארוחות הראשיות ) יותר חלבונים , ולהפחית בפחמימות .
גם אם את אוכל עוף עם תוספת ( תפו"א למשל או אורז ) , עדיף להתחיל לאכול את העוף ורק בסוף להתחיל מהאורז - כך שאם את שבעה שזה יהיה מחלבונים ולא מפחמימות .
הלחם במקרה שלך לא משביע - ממלא אותך לשעה שאחרי הארוחה ואח"כ הופך לסוכר...
כדאי להתייעץ עם הדיאטנית שתבנה איתך תפריט מסודר ומאוזן .
בהצלחה ויום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)