מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שמנים במעגל העבודהשולה זק27/06/2010
שלום לכולם,
באחת התשובות שלי כאן, כללתי במשפט את המילה "ענק".
מאחר וכולנו באים מהצד "הגדול" עם השאיפה לקטון בעזרת הניתוח ולהתמודד עם השינוי והחיים החדש.
אני, אחרי 9 שנים, לא שוכחת את עברי ולא שוכחת מאיזה מקום (של בריאות ירודה) הגעתי הלום.
מי שנכנס לאתר "עמותת משק בריא" יודע שהעמותה שמה לה למטרה להעלות את המודעות שהשמנה זו מחלה ויש לטפל בה. כמו כן אנו פועלים גם בקרב הציבור למניעת אפליה ולתמיכה באנשים המרגישים עצמם נפגעים בגלל היותם שמנים.
ההכחשה - זו חלק מהבעיה העיקרית שלנו. ברגע שאנחנו מודים שאנחנו בבעיה ולא משקרים לעצמנו - מתחילה ההתמודדות האמיתית שמביאה עימה לתוצאות עם הצלחות.
מצרפת כאן מאמר שפרסמתי בזמנו, לאחר שראיתי את ההצגה "השמנה" של הקאמרי.
שבוע טוב והמשך יום נעים
.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים במעגל העבודה
ליאור27/06/2010כמה דברים :
כמי שנמצא בדרך מהצד השמן לצד הנורמאלי אני לא חושב שכמו שהסקר המתואר , בן אדם שמן הוא עובד פחות טוב כי הוא חסר משמעת עצמית , אבל בהחלט חושב שאדם שמן הוא פחות ערני , פחות מטיבציה וכמובן נטיה גבוהה למחלות .
מבחינת תעעסוקה , אחד הדברים הקשים לאדם שמן הוא תהליך מציאת עבודה .
לאחרונה התחלתי לעבוד במקום חדש, אני יכול לאמר בודאות שהירידה הגדולה שלי במשקל השפיעה על תהליך הראיונות ( מי שעובד בתחום הייטק יודע איזה תהליך ארוך ומייגע ולפעמים אף משפיל ) , הגעתי עם ביטחון עצמי שמעולם לא היה לי בראיונןת לפני שנתיים למשל , הייתי צריך למקד את כל האנרגיה שלי על תושבות מקצועיות בלי להיות עסוק בלימתוח את החולצה בבטן וכו...
התייחסות נוספת לדברי שולה - אני לא חושב שהכחשה היא המילה הנכונה - אף אחד לא מכחש את זה שהוא שמן , אבל לא כל אחד מוכן להודות בזה .פעם אפילו תארתי את עצמי כ"מלא" - 140 ק"ג מלא - עאלק. צריך לקרוא לילד בשמו , בלי הנחות וגינונים : ענק, שמן , גדול לא משנה השם , חשוב לקחת החלטה ולעשות עם זה משהו .
בהצלחה לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)