מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה לעבור ניתוח אך לא בטוח האםron29/06/2010
שלום לחברי הפורום היקרים אני בגובה 173 ועם 39 bmi שוקל 119 ק"ג ראשית איני יודע אם לעבור ניתוח במשקל זה אך בשורה תחתונה איני מצליח לרדת במשקל ואני במגמת עלייה .הערות חוזרות ונישנות של כדאי שתעשה משהו עם המשקל החלו להעלות את המודעות שלי והתחלתי לחשוב על ניתוח ראשית איני יודע מי הרופאים המומלצים בירושלים לביצוע ניתוחים מסוג זה וגם האם כדאי לעשות ניתוח שאני גבולי ב bmi לניתוח האם מישהו ממצליץ על ד"ר מרקשטיין אור או ד"ר שפירא רם (של הכללית)
ראוי לציין שאני סובל מיתר לחץ דם וכולסטרול שמאוזנים כרגע ע"י כדורים האם יש טיפים נוספים של אלו מכם שעשו ניתוח לאן לפנות למה לשים לב וכד'
תודה רבה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רון
ליאור29/06/2010חבל שלא ציינת את גילך , אבל לא חשוב .
אתה מתלבט אם לעבור תא הניתוח במשקל הזה - למה ? אתה חושב שהוא נמוך מידי לניתוח ?
מתוך 3 משפטים שכתבת אני יכול לתת לך לפחות 5 סיבות למה כן כדאי לך ספציפית לעבור ניתוח :
1. אתה שוקל 120 ק"ג
2. נמצא במגמת עליה
3. אתה סובל מלחץ דם
4. סובל מסכרת
5.הסביבה אומרת לך שכדאי לעשות משהו עם המשקל שלך .
לידיעתך , אתה כבר לא במשקל גבולי : BMI35 ומחלות נלוות זה כבר משהו מאושר ואתה אפילו מגרד כבר את הBMI המאושר בלי בעיות (40).
מעבר ל"סיבות" שמנינו כאן אני יכול לתת לך עוד הרצאה של 3 שעות על שיפור באיכות חיים לאחר ירידה במשקל.
אני אישית לא שמעתי על הרופאים שהזכרת - לגביהם בטוח ששולה תוכל לדבר.
אם ההתלבטות שלך באה מסיבה מסויימת - ציין אותה ונוכל לדבר על זה .
אשמח לעזור לך פה או מחוץ לפורום ( מייל \ מסנגר \ טלפון )
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רון
שולה זק29/06/2010ליאור הקיף את הנושא, כהרגלו ביסודיות רבה.
תשאל את עצמך - בעוד 5 שנים, איך אתה רואה את עצמך? איפה אתה רואה את עצמך? האם אתה חושב שבמצבך הנוכחי תוכל לתפקד ולהנות מהחיים ולזכות גם באיכות חיים (ים, בריכה, טיולים, מסיבות, לשחק עם ילדים/נכדים)?
ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים - ואתה עומד בהם.
לגבי מנתח - כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים שהתמחו גם בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
עליך לפנות לקופה שלך ולברר לאן אתה יכול לקבל התחייבות כספית ובהתאם לעשות תור ליעוץ אצל מנתח.
אתה יכול לכתוב או להתקשר בכל עת ותמיד נשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לדברי ליאור...
תהל29/06/2010תתחיל בהליך לקראת ניתוח... אני 3 חודשים אחרי ומברכת בוקר-צהרים-ערב על הזכות להיות משורוולת!!! איזה אושר, איזו התרגשות לעלות על המשקל, להראות טוב ולקבל מחמאות בלי סוף כמה אני מהממת : )
כבר אמרתי לחברים שלי שאם הייתי נחשפת לניתוח לפני כמה שנים טובות הייתי מזממממן עוברת אותו ולא מחכה למשקל של 126.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלוששששש
ריקי30/06/2010כמה שאת צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)