מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הצרת טבעתעמית01/07/2010
שלום שולה,
לפני כשבועיים סגרתי את הטבעת ואני סגורה כמדומני על 7.5. לאחר כשבוע התחלתי להרגיש כמין הרגשת חנק שמאד מקשה עלי לאכול. אין לי כאבים ובעבר עברתי פעם אחת בעקבות סגירה בצקת כך שאני יודעת מהם התופעות האלה וזה לא אותו הדבר. יש לי הרגשה כמו של חנק בלי כאבים. אני מצליחה לאכול כמובן פחות מלפני. השאלה שלי אם זה מצב נורמלי או שאני צריכה לפתוח את הטבעת? אני פוחדת חלילה מנזקים או השלכות כגון בצקת. אודה על תשובתך. עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירה/פתיחה של טבעת
שולה זק01/07/2010להיות סגורה על 7.5 די די הרבה לפי הבנתי.
אם את מרגישה תחושה לא נעימה ולא טוב לך, אני מציעה לפנות למנתח ישירות, להיפגש עימו (לא בטלפון), ולבדוק את הנושא. את אמורה להרגיש טוב ולא להסתובב עם תחושה שמשהו מפריע ופוגע באיכות החיים שלך. שבועיים זה הרבה זמן מאז הסגירה ולפי עניות דעתי לא היית אמורה להסתובב עם תחושה כזו. ציינת שבעבר נגרם לך נזק. אל תחכי תפני לנתח
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)